arondiana 0 Report post Posted December 23, 2013 (edited) Buna,A incercat cineva Garcinia Cambogia? Eu una am vazut o emisiune de-a lui Dr Oz in care lauda pastilele de Garcinia Cambogia cum ca nu ar fi nevoie de nicio schimbare in dieta sau in antrenamentul de la sala si ca ar functiona datorita unui ingredient activ puternic(nu mai tin minte numele).Eu una mi-am comandat o cutie gratuita (pe site spuneau ca e demo gratuit de sarbatori) pentru care am platit doar transportul (~3 dolari).Daca sunteti interesate, puteti cauta aici: EDITDaca ati folosit, va rog sa imi spuneti daca functioneaza. Edited December 23, 2013 by Blues Scos link reclama. Share this post Link to post Share on other sites
gargbird 9382 Report post Posted December 23, 2013 Am incercat-o eu. Rezultatul se poate vedea in avatar... 4 Share this post Link to post Share on other sites
Saya. 30 Report post Posted December 23, 2013 Plus ca am intrat pe pagina respectiva si nu mai reuseam sa ies de acolo. Deci efectele sunt clare ;) Share this post Link to post Share on other sites
Mihaela.E 0 Report post Posted March 2, 2014 o colega de birou spunea ca a incercat, insa nu era prea multumita de ea. Share this post Link to post Share on other sites
tadayo 3390 Report post Posted March 2, 2014 //A incercat cineva Garcinia Cambogia?// Pastilele de slabit sunt bune numai daca le iei pe partea ailalta, prin dos. Share this post Link to post Share on other sites
smartapp 3 Report post Posted March 3, 2014 Insistent Ghiocelul, cand incearca pastile minune, cand produse de deratizare ... vine primavara, trebuie sa rasara si el, nu?! Share this post Link to post Share on other sites