Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
infosperanta

Campania umanitară

Rate this topic

Recommended Posts

Sursa: http://sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-lemne-de-foc-pentru-batranii-strazii/

Caravana lui Moș Crăciun se va opri prima dată la adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor. Aici, 40 de bătrâni luați de pe stradă primesc zilnic din partea noastră adăpost, hrană și îngrijire în mod gratuit. Pe cei mai mulți dintre acești bătrâni i-am luat de la gropile de gunoi ale marilor orașe, din gări, de la colțurile străzii unde cerșeau, etc. Unii dintre aceștia au fost alungați în stradă de proprii lor copii. Acest adăpost pentru bătrânii străzii este întreținut doar cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor dvs. În iarna anului 2011, adăpostul a fost finanțat de Intensa SanPaolo Bank pentru introducerea încălzirii centrale. Însă, pentru că nu avem alte surse de venit decât donațiile dvs., iarnă de iarnă ne confruntăm cu lipsa de fonduri pentru achiziționarea lemnelor de foc. Cu toate acestea însă, vă mulțumim că an de an, dvs., sponsorii și donatorii noștri, ați făcut posibil ca acești bătrâni să beneficieze de căldură în adăpost. Lemnele pe care le avem în acest moment, cel mai probabil ne vor ajunge, maxim, până la începutul lunii Decembrie. Pentru toată iarna, avem nevoie de 5 mașini de lemne, fiecare mașină costă 1.500 lei, adică 7.500 lei în total. Avem nevoie de ajutorul dvs pentru a putea cumpara aceste lemne de foc.

http://www.youtube.com/watch?v=QpY8dwXkAqs

Sperăm ca Moș Crăciun să găsească persoane doritoare care să îi ajute pe acești bătrâni ai străzii cu lemnele de foc și să îi încarce 5 remorci de lemne pe care renii Moșului să le tragă până în comuna Batăr .Facem un apel tuturor celor care pot să ne ajute cu lemne de foc sau cu fonduri pentru a putea cumpăra lemnele de foc pentru acești bătrâni ai străzii, să ne contacteze utilizând unul dintre datele de contact prezentate mai jos. ALTE MODALITĂȚI DE DONAȚIE

1. www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici:http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/

4. Redirecționează 20% din impozitul pe profit către copiii bolnavi de cancer și leucemie. Vezi detalii AICI

5. Pentru cei care locuiesc în Canada, SUA, Australia, se pot face donații și prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos.

6. Donează prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranță pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

· ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

· ÎN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

· CONTACT:

· Email: infosperanta@gmail.com sau contact@sperantapentruromania.ro
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website:
http://www.sperantapentruromania.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×