Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Darianna

Voluntari pentru Dogtown la T

Recommended Posts

Cu bucurie vă anunțăm că și anul acesta vom fi prezenți începând cu data 6 decembrie, până la data de 6 ianuarie, între orele 10:00 – 22:00 la “Targul de Crăciun de la Universitate”
Avem cu noi cățeluși frumoși și vaccinați, numai buni pentru a înveseli o familie în perioada Sărbătorilor. Ni se alătură medicii de la Marcovet care vor răspunde întrebărilor legate de îngrijirea cățeilor, precum și reprezentanți ai altor organizații active în protecția animalelor și în ocrotirea copiilor.
Anul trecut, ne-am distrat de minune, am dat spre adopție foarte mulți căței, am băut vin fiert, am mâncat turtă dulce și am cântat colinde.

Anul asta, sperăm cu ajutorul vostru să creem aceași atmosferă de sărbătoare, să informăm cetățenii despre cum se pot implica în problema câinilor fără stăpân și nu în ultimul rând, să le aducem în dar un cămin și o familie cățeilor nostri de Crăciun. Vom prezenta materiale despre Dogtown, despre activitățile noastre, vom împărți flyere și vom discuta cu vizitatorii târgului.
Astfel că avem nevoie de ajutorul vostru!

Cine vrea să participe, se poate înscrie pe adresa de email voluntar@asociatiaportico.ro sau pe https://www.facebook.com/DogtownPortico#!/events/500261640071226/

Vă rugăm să ne precizați o zi, sau mai multe, cât și orele în care ați putea veni alături de echipa noastră. Vom face un calendar al perioadei 6 dec-6 ian în care vom trece ziua (sau zilele) alese de voi, urmând apoi să discutăm detaliile.

Vă mulțumim și abia așteptăm să bem un vin fiert și să cântam colinde împreună la Târgul de Adopții de Crăciun de la Universitate!
post-3883-0-86795300-1386440326_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×