Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Inteleptul Sorinica

Medicii nu sunt dumnezei.

Rate this topic

Recommended Posts

In ultimii 100 de ani medicina a facut pasi uriasi insa din pacate fata de complicitatea subiectului Doctorii inca nu stiu/cunosc sau inteleg multe din tainele corpului nostru. Incontinu se fac mii cercetari foarte importante si mult mai multe de interes secundar. Astea nu includ miile de examene a noilor medicamente propuse. Din pacate numai un mic procent din acestea se termina cu descoperiri importante sau medicamente eficacii. In foiecare an sunt laureati Nobel in medicina ceace dovedeste cat de multa importanta se da in lume sanatatii.

 

Putinul ajutor care putem noi muritorii de rand sa donam in aceasta crunta lupta contra bolilor este sa pastram o igena obsesiva. Sa ne vaccinam contra bolilor cand trebuie si saducem un regim de viata sanatos. Sa facem gimnastica si marsuri pe baza zilnica ,i sa bagam in gura numai mancare sanatosa (neprefabricata) si poate cel mai important sa nu fumam. De luat medicamente si vitamine numai cand ni se prescrie. Sa ne pazim de excroci fara scrupule care sunt gata sa excrocheze si pe mama lor cu apa de ploaie uda care o vind scump.

 

Nu credeti intotdeaunma ca doctorul este de vina. Luati in consideratie ca a invatat in lungii ani la universitate ce se stie si ce nu se stie,asta nici doctorul nu poate sa stie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×