Sari la conținut
Forum Roportal
Blues

Cand sistemul imunitar face misto de tine

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Blues, in schema aia este vorba despre medicamentul CANTASTIM, alternat la fiecare 7 zile, cu autovaccinul. Daca vei intreba un medic, iti va spune daca este indicat medicamentul sau nu pt stimularea sistemului imunitar al celor cu stafilococ. Pe net, asta scrie in prospect : este si pt intarirea imunitatii a celor cu stafilococ .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Am citit azi dimineata putin, nu prea am rabdare sa citesc carti din astea dar si asa nu am ce face momentan. Multumesc. smile.png

Stiu cum e, eu mi-am pierdut de mult timp rabdarea de a mai citi orice, nu doar ceva anume; totusi, uneori, rar, mai aflu cate o carte pe care o pot citi, rezonez.

 

Cauta-ti cartea Blues, cauta-ti cartea nu mai sta!

 

PS

De fapt nu tiam indicat linkul spre a citi cartea ci, spre a intelege ce e "calatoria" si spre a te intreba singura acum in momente nu tocmai fericite "cine esti tu?"

 

Doar fii! smile.png

 

Si desigur:

Sanatate!

Editat de nimeni d

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O caut, sper numai sa nu fie Biblia. blum.gif

 

Sunt, pentru ca inca exist smile.png.

Da, se pare ca mai am multe intrebari de pus si multe raspunsuri de aflat. In anumite perioade din viata chiar ajungi sa te indoiesti daca stii cu adevarat cine (mai) esti. Si sa te intrebi daca esti pregatit pentru a incepe calatoria.

 

Multumesc frumos, de asemenea. smile.png

La mine cu Biblia a inceput "calatoria spirituala" si s-a dovedit ca nu Biblia era "cartea" mea, ci eu insumi, specificitatea, libertatea de spirit.

 

Si apropo de calatorie, in carte nu despre acesta calatorie se vorbeste ci, despre una scurta, directa, asistata (de un specialist) si initiatica (cineva apropiat mie si aflata tot asa in probleme de sanatate destul de mari, a ajuns si la terapie alternativa; acuma intelege si ea despre ce vorbeam, trairile fizice, emotionale si in plan vizual mental au fost dincolo de orice traieste un om in toata viata lui de muritor deductiv/emotional; atentie, nu spun ca problemele de sanatate se pot rezolva neaparat prin terapii alternative, spun doar ca poti avea o experienta de viata: wow!).

 

Numai tu esti calauza ta, dar fara sa gasesti jaloanele, ratacesti calea (nu tu, vorbeam asa in general, omul).

Editat de nimeni d

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Da, am citit ce ai scris mai devreme. Am cautat pe site-uri olandeze si nu imi da niciun rezultat, se prea poate sa aiba alt nume aici. Maine am programare la medic, o sa intreb.

 

 

 

Asa sa faci. O informatie de ici, una de colo, nu stii ce iti poate fi de ajutor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, nici io nu am auzit de cateva, insa in cocktailul pe care l-am terminat, era Linezolid si inca ceva cu terminatie in cline, nu mai retin exact ce.

 

M-am descurcat sa citesc, germana e usor de citit, mai naspa e de vorbit. smile.png

Te-ai referit probabil la OXILINA

Daca nu ai ceva mai vesel sa citesti, recomand acest site : http://www.sfatulmedicului.ro/Infectii-cu-streptococi--stafilococi-si-alte-bacterii/stafilococul-auriu-si-alte-infectii-stafilococice_661#Tratament

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×