Sari la conținut
Forum Roportal
Blues

Cand sistemul imunitar face misto de tine

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Organismul tau e pur si simplu obosit, nu mai duce ce-i faci, oricat te-ai incapatana tu.

Eu am 29 de ani, imi permit sa-mi bat joc de corpul meu, desi s-a degradat simtitor fata de cum era acum 10 ani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt doctor. Daca e medicamentul prea slab, nu mai are efect, ai dezvoltat imunitate la el, si tu si microbii tai sau doar infectia din prezent e mai puternica decat medicamentul pe care il iei.

Exceptand Zinnat, care distruge ficatul, flora intestinala si alte alea cel mai puternic cat de cat safe e Augmentin. Daca am infectie si iau Eritomicina sau Amoxicilina, nu au niciun efect asupra mea, le elimina organismul ca pe substante straine, iar infectia ramane.

Antibioticele au ca punct de plecare microbii in sine, functioneaza ceva gen intai te imbolnavesc mai rau, ca sa trezeasca o reactie exagerata a sistemului imunitar, apoi ajuta sistemul imunitar sa combata microbii aia, sau ce sunt ei. Nu sunt ca analgezicele, care sunt simple substante chimice inhibitoare. Organismul va cataloga antibioticul ca microb daca nu ai nimic sau ai o infectie prea puternica si il va elimina p-ala pentru ca p-ala il poate elimina, pe cand infectia ta nu o poate elimina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In cazul ca doctorii stiu despre ce bacterie sau microb este vorba,nu se pierde timp,se face imediat o cultura pe care se fac examene cu diferite antibiotice sa se gaseasca acea antibiotica care este efectiva. deobicei asa tratamente se incep cu : cultura, spitalizare in carantina deoarece nu se stie dac-i vorba de ceva contagios,pana la capatarea rezultatelor de la cultura nu se pierde timp si se fac infuzii masive cu multe antibiotice ,cam la noroc insa asta ce se poate face deocamdata.

 

Daca-i vorba de un microb care rezista la antibioticele obisnuite , de obicei el ataca tot felul de organizme ca rinichii,ficatul ,plamani s a m d . Nu se pierde timpul si nu se atarna speranta pe medicamente babesti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am revenit cu detalii.

Mi s-a spus ca acea 'bautura' era formata din tuica de prune macerata cu miere si pelin. Doar ca cica ii trecuse initial, aceasta bautura o consumase pentru ca sa nu ii mai apara din nou.

O persoana a scapat doar cu tuica pura, dar in copilarie asa ca nu isi aminteste prea bine daca nu mai avea si altceva, doar ca a stat prin spitale, a incercat diverse antibiotice pana a facut gastrita si tot nu i-a trecut. Un doctor din Mures i-a dat sa bea in fiecare dimineata un paharut de tuica pe stomacul gol, aproximativ 2 luni, nu mai stia precis. I-a trecut.

 

Uite ce se spuen despre miere si propolis :http://adevarul.ro/sanatate/medicina/mierea-albine-ucide-stafilococul-auriu-1_50ad8af57c42d5a663970b6c/index.html#

 

Ai grija insa ca mierea sa nu provina de la albine tratate cu antibotic!!

 

Cat despre tuica pe internet nu am gasit nici eu prea multe, e drept. Decat aici

 

Dar se poate distruge...
trebuie sa faceti rost de coji de nuci verzi, care se toaca marunt, folosind manusi sterile, pentru a nu va pata mainile de la ele.

se umple o sticla de cristal (Plasticul produce bacterii) cu cojile de nuca, si se adauga tuica de casa - slaba nu foarte tare- pana la acoperire si se pune un dop de pluta sau hartie de bucatarie, nu plastic, nici aluminiu.
acest amestec se lasa 20 de zile la macerat intrun loc ferit de lumina si caldura.
Se consuma dimineata pe stomacul gol cu o hora inainte dejunului si seara dupa cina, trecand 1 hora de la masa, se bea 50 ml, de fiecare persoana, infectata sau nu.

Acest tratament poate fi facut de toti membrii familiei, pana cand bolnavul iese curat in analize.

sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/comunitate/alcoolul/berea-fara-alcool_43148

 

Numai vezi tu ca daca consumi alcool, in cazul in care iei antibiotice, efectul acestora va fi diminuat. Nu stiu cat de tare ar trebui sa fie tuica, nu pot garanta...ideea e ca ai putea sa te interesezi despre astfel de 'lichior' in dreapta si in stanga si poate cineva va sti sa iti dea mai multe detalii.

 

Mierea iti provoaca aciditate in special daca nu e naturala...ca sa fii sigura ca e buna, poti sa o verifici - in cazul in care dupa o vreme se zahariseste - e buna. Numaic a dureaza pana la o luna, doua...oricum - ideea e ca asa evrifici sursa de unde iei miere.

Mama cand lua miere pt raceala, lua si ceva pastile sa neutralizeze acidul...adica, pansamente gastrice mai bine spus. Face f bine si e pacat sa nu incerci macar mierea si propolisul. Numai bine poate sa-ti faca.

 

Cat despre tuica...nu garantez, ma repet, E doar o informatie care s-ar putea sa te ajute sau nu...de accea te rog sa consideri 'tratamentul' asta ca ceva 'din auzite', 'din batrani'..desi doi prieteni imi garanteaza ca i-a ajutat...

Editat de stupid_me
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A. Pai spune-le asta medicilor de aici. Spitalizare? imao.gif Nu exista asa ceva, maxim 1 zi si aia doar in cazuri de operatie. Ca sa ajung la specialisti, tre sa am scrisoare de la medicul de familie, daca el decide ca nu e nevoie, nu ajung in veci la spital. Dar am acum un cocktail de antibiotice si promisiunea ca saptamana viitoare voi ajunge la un specialist in spital, daca cocktailul nu ajuta.

 

Au cercetat in laborator si este contagios doar la atingere, presupun ca e cam greu sa ma atinga cineva in plamani sau in stomac. smile.png

 

Leacurile babesti erau pentru intarirea imunitatii, nu pentru stafilococ.

 

Esti intr-o stare in care nu poti sa-ti "intaresti sistemul imunitar". Asta se face ca prevenitiv inainte de boala. Azi,,dupa cum cred nu esti in stare sa-ti ajuti cu ceaiuri si frectii. nici ventuze sau comprese si culmea culmelor, propolis sau altele ca astea ca nu sunt potrivite la corpul omului ci la albine. Si astea nu mananca propolis cand sunt bolnave ci ca sa nu fiu bolnave.

In Israel un bolnav cu simptomele tale nu sedea acasa si scria la forum ci era internat imediat.

Toxinele care fac microbii si bacterile care sunt imune la antibiotica, el sunt "capul rautatior". Aceste toxine sunt in stare sa faca pagube nerecuperabile la unele din corpul nostru. Din aceasta cauza cu cat mai repede se ataca boala,pagubele sunt mai mici.

 

Daca boala este contagioasa "la atingere" (inca nuam auzit de vasa ceva) este destul sa dai mana la cineva dupa ce ai tinut batista ta in mana sau pur si simplu sa te stranuti sau sa tusesti ca in asa caz ajung picaturi microscopice si la trei metrii de tine.

 

Iti urez sa fii sanatoasa cat mai devreme.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu le-am primit de la o clinica in care se practica terapii alternative, a fost un experiment.

Se pot comanda numai pe net, cred; in Romania exista, banuiesc ca exista si in alte tari intrucat au venit (vin) din vest.

 

http://www.youtube.com/watch?v=0n-4tqcQJxU

Editat de nimeni d

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×