Sari la conținut
Forum Roportal
Blues

Cand sistemul imunitar face misto de tine

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Tinctura de propolis.fara alcool,pura.pana la restabilirea nivelului propice de imunitate baga de doua ori pe zi cate 20 de picaturi.e dezinfectant f bun si face minuni.insista cu el 2 luni,apoi pauza de 3 saptamani si tot asa. Dupa ce trece boala actuala ia doar cate 20 de picaturi pe zi.e ffff bun .totodata,daca e rost de antibiotic , mananca 4 catei de usturoi de 2 ori pe zi. Multa miere si daca vrei macar la inceput doza soc- catina fermentata cu miere sau sirop.

Ai grija cu mierea sa nu provina de la albine tratate cu antibiotic.

Rabdare.nu trece peste noapte.dar simti ameliorare de la tinctura de propolis in maxim 2 saptamani.in tot organismul.

Ai mare grija la stres.scade brusc nivelul imunitatii.dormi regulat.

Editat de stupid_me
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Departe de mine ideia sa-ti fac frica insa ce ai descris dumneata se potriveste la o boala csre se numeste HIV.

 

Alta posibilitate este ca ai de afacere cu un microb/virus care nu se impresioneaza de antibiotica fiind imunizat natural. Si de el este greu de scapat. De obicei numai la spital cu infuzii care contin coctailuri de diferite antibiotice,in mare parte nu ai auzit de ele pana azi.
Sa speram ca alarma a fost prea devreme.
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am un sistem imunitar tare ca piatra, iute ca sageata. In 35 de ani de existenta, o singura data m-a pironit o raceala la pat, si nu pt. mult timp. Dar... mi-a jucat si mie niste mici feste - oboseala, lipsa de energie, lipsa apetitului, chestii de-astea. De fiecare data, in perioade de stres maxim. Nu a mers niciodata nimic, nici vitamine, nici fructe, nici energizante, nici laptisor de matca, nimic. Si-a reluat comportamentul de `tare ca piatra`, cand mi-am recapatat linistea. So...

 

Asa zic si astia prin carti despre efectele stresului asupra sistemului imunitar, dar cu rezerve de oameni de stiinta. La mine a fost foarte simplu de observat ca asa este, pt. ca nu se putea da vina pe nimic - toate organele sanatoase, rezultatele analizelor excelente bla-bla. In alte cazuri, e mai greu de atribuit exclusiv stresului nu stiu ce problema, ca poate persoana are probleme cu inima, cu ficatul sau altceva si medicilor le e greu sa stabileasca ce e de la stres, ce e de la altceva.


Si daca este atat de slabit, cum dreac mai reuseste sa lupte impotriva medicamentelor? Si de ce?

 

 

 

Poate iti atrage atentia asupra a ceva ce ignori deocamdata.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine ma ajuta sa citesc carte dupa carte ca sa uit de gandurile negative.pt stafilicoc e f buna tuica.nu stiu cum si in ce doze,dar stiu 2 persoane care ada au scapat.una din ele chiar de stafilicoc auriu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma refer la depresie ci la gandul ca ai probleme de sanatate,la incertitudine si e un cerc vicios pentru ca ajungi sa te stresezi incercand sa nu te mai stresezi. Ideea e ca trebuie sa te impaci cu organismul tau si sa fii pregatita sa gasiti 'impreuna' un mijloc de curatare. Nu stiu cum se ia dar exista doctori care au facut asa tratamente..neoficiale..pe baza de tuica.e un pic mai speciala..cred ca gasesti si pe internet,eu stiu doua cazuri reale care asa au scapat.dar psihicul puternic e decisiv in lupta. Pot intreba si eu...posibil tuicamacerata cu miere....stai ca dau si eu un google,dar cel mai bine intreb pe pers in cauza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×