Sari la conținut
Forum Roportal
ana_sab

Cuperoza

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna.

Pentru ca tot suntem la dermatologie poate reusiti sa impartasiti cateva idei sau.. stie cineva vreun tratament natural sau nu pentru cuperoza dar care sa functioneze? Care are sau a avut o problema cu cuperoza? Cum ati scapat de ea sau o tineti subcontrol?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

…si totusi, Cuperoza (chiar) se poate trata ... !!!

Din pacate, in cazul cuperozei, numeroasele tratamente sau produse cosmetice existente pe piata sunt extrem de agresive, foarte scumpe si – (aproape) in majoritatea cazurilor, fara efecte pe termen lung. Este si o veste buna ! De curand, clinica noastra a lansat in premiera in Romania, PLASMALIFTING-UL CU ADN ACTIVATOR -- tratamentul cuperozei cu extracte autologe de plasma si trombocite activate Dezvoltat de pionierii esteticii medicale moderne, cercetatorii rusi prof. dr. Renat R. Ahemerov si dr. Roman F. Zarudii, acesta este un procedeu de mare rafinament la baza caruia se afla o metoda patentata de extragere si activare a factorului de crestere trombocitara ... cu de 5 ori mai concentrat decat prin orice alta tehnica actuala ! O tehnica ce se adreseaza oricarei persoane intre 20-80 de ani … cat si oricarui tip de piele ! Fiind un preparat autolog (donatorul este in acelasi timp si cel care primeste concentratul trombocitar) un asemenea procedeu nu poate dezvolta efecte mutagene, alergice sau cancerigene, si nici nu poate induce vreo boala transmisibila. Imediat dupa obtinerea sa, concentratul trombocitar va fi injectat in zonele cu probleme asa incat cantitati semnificative de factori de vindecare vor fi eliberati pentru a incepe procesele de reparatie, si pentru a asista celulele stem in actiunea lor de regenerare tisulara. Foarte important: procedura se executa sub anestezie locala, asa incat nu este deloc dureroasa, are un timp de recuperare foarte scurt (cateva ore), si deci nu necesita spitalizare. SEDINTELE NU SE FAC ZILNIC, CI LA O DISTANTA DE 2-3 SAPTAMINA INTRE ELE Rezultatul va fi unul fantastic: chiar si dupa o singura sedinta, cuperoza scade semnificativ, tenul devine mat si luminos, porii se inchid, iar structura pielii se imbunatateste radical …

 

post-402136-0-49264900-1389200047_thumb.jpg

post-402136-0-75488600-1389200055_thumb.jpg

post-402136-0-95784400-1389200063_thumb.jpg

post-402136-0-18839500-1389200070_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

Pentru acnee se pot folosi diverse produse care pot sa ajute in timp la indepartarea acneei. Chiar daca nu exista efecte imediate cu nici un produs,  asta nu  inseamna ca nu trebuie sa  testam unele produse pentru a vedea ce efecte  au. Un produs actioneaza diferit pe tipuri de  metabolism diferit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×