Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

N-am vazut Home Alone niciodata iar acum se reclama puternic scena cu Donald Trump!!! ... doar un alt film asemanator cu parintii plecati si unchiul statea cu copiii.   Uncle Buck cu John Candy , dar muream de ras la acel film, pacat ca a murit foarte tanar.   Sper sa vad filmul zilele astea nu in seara de Craciun.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Angelica, Marchiza Ingerilor - 1964 - cu Robert Hossein, Michèle Mercier, Giuliano Gemma ... as dori sa reved chiar foarte mult in original, nu tradus cu Google, dar n-o sa am acest cadou.

Am vazut acest film in 1965 si Robert Hossein ne-a lasat cu amar in gura, ca asa un barbat aratos n-am mai vazut pan-atunci.  Nu stiam de ce am acel feeling pentru el ca eram destul de tanara si needucata la asa ceva dar stiam un lucru, ca voi selecta cu cine ma voi complica mai incolo in viata.   Degeaba ma uitam in jur ca in acei ani inca necunoscut de majoritatea populatiei din tara, ca NIMENI nu arata ca el,  Dan Spataru si alti muzicieni dupa aceea au facut turnee in jurul granitelor sa se raspandeasca si melodiile noi de muzica usoara in limba romana, ca noi nu prindeam la TV Romania doar Ungaria din cauza muntilor si eram foarte departe de acea parte al europei, nordul balcanic!!!  Degeaba au fost trimisi SECURISTI romani ca nu intelegeau o vorba nici din limba Maramuresana sau Oseana ca sint 2 Tari diferite si aceste spatii teritoriale!!!   Cu taranimea se intelegeau mai bine dupa o partida de baut Horinca, dar maghiara era de cucerit, au optat pentru a-l invata in scoala, pe urma a mers mai bine ca au ajutat filmele sexy la TV Maghiara, s-au insurat cu unguroaice si restul e istorie antica.  

Alain Delon pe urma a aparut in Laleaua Neagra, film alb-negru!!!   Am mai rabdat 3 ani sa am Buletin si am plecat de acolo, fara sa ma mai intorc vre-odata, doar pentru scurte vacante.     

Acum citesc ca si  Robert Hossein a murit chiar azi pe 31 Decembrie 2020 la o zi dupa ce a implinit 93 de ani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×