Sari la conținut
Forum Roportal
Arcangelo

Demascarea Bisericii Catolice

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Din contra, ateismul, reancarnarea, etc sunt filozifisme. Daca o citesti cu sinceritate Biblia e curat de simpla! smile.png

 

Akeela, ai putea iubi un ateu sau un satanist sau un reincarnagiu ca sa te jerfesti pentru el asa cum zice IIsus ca nimeni nu are dragoste mai mare decat cel care-si pune sufletul pentru aproapele sau, si sa ii faci toate voile ca sa-l castigi la credinta si sa aduci un suflet la adevar?

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg logica ta, insa Biblia spune clar: ``iubeste din toata inima ta pe Dumnezeu si pe aproapele tau ca pe tine.`` Ca sa aduci un suflet la adevar nu inseamna sa-i faci toate voile. De ex. el zice ucide-mi pe cutare, si atunci tu sa-i faci voia? Adica sa calci Biblia? Datoria ta e sa-l iubesti ca pe un sarman pacatos, sa-i spui care e adevarul si daca ramane incapatanat, e treaba lui.....sangele lui o sa cada asupra capului lui....

    In fine daca vrei sa vb despre asta, deschide alt topic. Din nou vrei sa ma corupi la offtopic?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca au fost 2 sau trei postari la subiect in 3 pagini. Un documentar pe o tema de care nu se vorbeste mult la nivel international:

 

https://www.youtube.com/watch?v=gqUvhDG7x2E

 

Este despre sistemul de ''epurare'' a populatiei native din Canada acum cateva decenii, prin internate speciale operate de Biserica Catolica.

Editat de RisingPhoenix

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Poate ca ziceti ceva de genul: da,dar Maica Teresa a fost o sfanta contemporana,si ea,era catolica.Ei bine,ce-ar fi daca ati afla ca nu a fost deloc o sfanta?!

Ce-ati zice sa aflati ca a facut mult rau,ca a fost o ipocrita careia de fapt NU i-a pasat de saraci?

http://www.descopera.ro/dnews/10643015-doi-cercetatori-socheaza-cu-un-nou-studiu-referitor-la-maica-terezau religia 

abureala de 2 lei  merge la cei care nu au habar de credinta si confunda credinta cu religia , ce religie a avut hristos?

Editat de vali_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg logica ta, insa Biblia spune clar: ``iubeste din toata inima ta pe Dumnezeu si pe aproapele tau ca pe tine.`` Ca sa aduci un suflet la adevar nu inseamna sa-i faci toate voile. De ex. el zice ucide-mi pe cutare, si atunci tu sa-i faci voia? Adica sa calci Biblia?

 

Si atunci cand chiar El iti cere sa ucizi? Ce faci? Faci voia Lui?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca de aia nu poate dormi noaptea linistit popa Arsenie, pentru ca exista catolicism in lume. Ce-i mai f*te grija pe unii de credinta altora. Normal, ca doar toata omenirea e musai sa creada in acelasi bullshit. Mai multe bullshit-uri sunt strigatoare la cer. Cum de indraznesc unii sa nu adere la ortodoxie, care e cea mai intelegatoare si acceptanta religie din univers ? :focus: Trebe desfiintati toti neortodoxii care este satanele dreacu....numaidecat.

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 5/3/2015 at 3:47 PM, The Bitch said:

Ca de aia nu poate dormi noaptea linistit popa Arsenie, pentru ca exista catolicism in lume. Ce-i mai f*te grija pe unii de credinta altora. Normal, ca doar toata omenirea e musai sa creada in acelasi bullshit. Mai multe bullshit-uri sunt strigatoare la cer. Cum de indraznesc unii sa nu adere la ortodoxie, care e cea mai intelegatoare si acceptanta religie din univers ? :focus: Trebe desfiintati toti neortodoxii care este satanele dreacu....numaidecat.

Papa Francisc acuzat de viol, sacrificiu ritualic și trafic de copii; Cardinalii iau în considerare abdicarea sa

În 5 iulie, la Roma, a fost convocată o conclavă specială a Colegiului Cardinalilor (Curia), pentru a discuta dacă se va cere demisia imediată a Papei Francisc, Jorge Bergoglio, potrivit unei surse din Vatican. Aceleași acuzații din 5 iulie au fost depuse la Curtea Europeană împotriva Papalității pentru "a ajuta și incrimina o conspirație criminală care implică tortura și sacrificiu ritualic a unor copii, dispariția a opt copii din instituțiile catolice din Elveția și Italia, plus participarea la un atac agravant cu intenție criminală, menit să obstrucționeze justiția pe 21 iunie. "

Dosarele din 5 iulie au fost luate în considerare de ofițeri de drept comun, aceștia fiind abuzați și bătuți de securitatea Vaticanului la Geneva, în timp ce încercau să pună în aplicare un mandat de arestare asupra lui Bergoglio. "Bergoglio a fost confirmat că intenționa să participe la un sacrificiu ritualic cu copii și prin urmare, intervenția noastră ar putea fi privită ca un succes în ceea ce privește oprirea ritualului", a declarat un informator despre confruntarea care a avut loc în timpul întâlnirii Consiliului Bisericilor Mondiale la Bazilica Catolică Notre Dame pe Rue. "Este aceeași Bazilică în care au dispărut copii în 2014 și a fost indicată uciderea lor ritualică".

În februarie 2013, Papa Francisc și trei oficiali de la Vatican au fost condamnați de Curtea Internațională de Drept Comun de la Bruxelles (ICLCJ) pentru crime împotriva umanității, care includea funcționarea unui cerc internațional de trafic de copii, ce organiza violarea și sacrificarea copiilor în timpul unor ritualuri satanice în unele facilități catolice. Împreună cu Papa Francisc, cinci membri proeminenți ai cultului satanic Cel de-al IX-lea Cerc al Vaticanului, de sacrificare ritualică a unor copii, au fost acuzați de crime. Toți vor primi o chemare în instanță pentru a răspunde acuzațiilor în această săptămână. Aceleași acuzații au fost depuse la Curtea Europeană de Justiție și Tribunalul Penal al Curții, ICLCJ.

Cardinalii sunt preocupați de vizita lui Bergoglio în Irlanda, unde, potrivit sursei Vaticanului, șerifii locali de drept comun au intenția să-l rețină în baza aceluiași mandat de arestare permanent, pe care ofițerii de pace de la Geneva încearcă să-l pună în aplicare. "Dacă vor scăpa de Il Papa (Bergoglio), va fi înainte de 25 august, când este programat să conducă o adunare publică de masă în Dublin. Există un sentiment de îngrijorare în rândul cardinalilor că prea multă atenție este acordată lui Il Papa și asociaților săi, ca și în cazul Papei Benedict. Cardinalii își protejează cultul și banii. ”
Papa Benedict abdicat, fără precedent la doar câteva zile după ce a fost condamnat de Curtea ICLCJ de aceleași acuzații: trafic de ființe umane, violul și sacrificiu ritualic de copii. Benedict a evitat mandatul său de arestare și încă mai este protejat de Vatican.


Un sacrificiu ritualic satanic în masă de copii, a fost planificat pentru Solstițiul de vară din 21 iunie (moment astrologic și astronomic important), dar a fost anulat după ce Papa Francisc a evitat arestarea în aceeași zi. Bergoglio a fost cu garda sa de corp, pentru a se adresa Consiliului Mondial al Bisericilor din Geneva Elveția, când patru membri ai grupului Curții ICLCJ l-au reținut pe Papă, i-au citit mandatul de arestare, și au încercat să-l escorteze într-o locație securizată. Povestea dramatică a traficului de copii al Papei Francisc nu a făcut niciodată subiectul știrilor mass-mediei principale, chiar dacă peste 48 de martori au depus mărturie în fața a șase judecători internaționali, că Vaticanul a plătit bani mulți pentru a trafica copii prin cercurile lor pedofile pentru închinătorii la Satana, cuprinzând elite bisericești, oameni de afaceri, politicieni și alte elite, inclusiv membrii familiilor regale europene.

Două femei adolescente au declarat în fața Curții ICLCJ, că Papa Francisc le-a violat în timp ce participa la un ritual cu sacrificii de copii, în timpul primăverilor din 2009 și 2010 în Olanda și Belgia. Potrivit unui fost angajat al Curiei din Roma, la Castelul Carnarvon din Wales au avut loc de asemenea, violuri și ucideri de copii, precum și într-un castel francez nedezvăluit. Procurorul a introdus declarații legale ale altor opt persoane, care pretind că au fost martorii acelorași crime organizate de Vatican. Un alt martor a mărturisit că a fost prezent în timpul întâlnirilor cu preotul argentinian, episcopul Francisc și junta militară, din timpul războiului murdar din 1970 din Argentina. Potrivit martorului, Francisc a ajutat la traficul a cel puțin 30.000 de copii ai deținuților politici dispăruți, în inelul pedofil al Vaticanului.

Unii dintre acești copii au fost îngropați într-un cimitir comun al copiilor, în Spania - unde Vaticanul a refuzat continuu cererile de săpături - la fel cum Vaticanul a refuzat cererile de excavare a celor peste 35 de cimitire comune de copii, considerate pline cu corpurile mutilate a peste 50.000 de copii care au dispărut din facilitățile Bisericii Anglicane, din Marea Britanie și Canada, deși mai ales din 80 de școli rezidențiale de origine catolică din Canada. Vedeți mărturia martorilor: https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE ; http://beforeitsnews.com/r2/?url=http%3A%2F%2Fyoutu.be%2FcVYkctM1k90

Pentru o bună informare, citiți articolele de la categoria Kevin Annett din blog sau sursa: http://itccs.org/2018/06/22/ninth-circle-catholic-black-mass-halted-in-geneva-after-pope-francis-confronted-by-common-law-sheriffs-popes-illness-cover-story-conceals-incident-and-real-purpose-of-papal-visit/

SURSA: https://burebista2012.blogspot.com/2018/07/papa-francisc-acuzat-de-viol-sacrificiu.html

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Declarație șocantă la nivel foarte înalt. Pot fi păcate capitale, dar Papa zice că sunt divine ... in final ca s-a updated ceva si in religie!!!  Nu exista pacate doar decizii gresite, numai bisericile i-au dat nume ciudat sa infricoseze

poporul slab la minte.   Decat cu biserica goala, mai bine fara pacate mortale sau capitale :lol2:

https://evz.ro/declaratie-socanta-la-nivel-foarte-inalt-pot-fi-pacate-capitale-dar-papa-zice-ca-sunt-divine.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×