Jump to content
Forum Roportal
123edu

Copiii din clasele primare inteleg mai usor matematica

Rate this topic

Recommended Posts

In septembrie 2013 a fost lansata platforma educationala www.123edu.ro care se adreseaza copiilor din clasele primare.

Matematica este o "limba" grea pentru unii copii, pentru altii e floare la ureche. Ne-am gandit la toti copiii si exercitiile sunt create astfel incat sa fie utile oricarui copil indiferent de stilul de invatare si de asimilare.

 

Platforma educationala este structurata pe capitole si subcapitole exact ca la scoala, dupa programa scolara.

Fiecare exercitiu are o infinitate de variante si copilul va exersa pana cand va ajunge la punctajul 100, reusind astfel sa stapaneasca un model de exercitiu dupa un timp mai scurt sau mai lung in functie de capacitatea lui de intelegere.

Daca greseste va fi penalizat si atunci efortul sau si ambitia lui vor creste pana cand va ajunge la finalul testului.

 

Creat pe ideea "repetitia este mama invataturii!" copilul va gresi, e firesc dar se redresa rapid si va repeta atata timp cat considera el ca ii este necesar si nu va presat decat de cronometru. Fara stres si fara sa fie impins de la spate, prin forte proprii, copilul isi va creste increderea de sine si performantele lui vor creste vizibil si la scoala.

 

Parintii au la dispozitie un cont in care vor putea urmari activitatea copilului. De aceea, recomandam ca supravegherea copilului sa se faca la distanta ca sa nu se timoreze si sa isi rezolve singur exercitiile.

 

Parintele va fi atentionat a doua zi, dimineata, de faptul ca in contul copilului sau exista teste. Statisticile pe care le au la dispozitie parintii cuprind rezultatele muncii copiilor, testele integral, gata corectate, timpul alocat pe site, acuratetea raspunsurilor si procente cu numarul de exercitii efectuate din clasa la care a fost inscris copilul.

 

Va asteptam cu drag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×