Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Este lumea in care traim... Nu poti sa-i ajuti pe toti... si vei constata ca ei nu vor sa fie ajutati. Stiu eu. Bineinteles ca intai trebuie sa si-o ia, ca sa deschida ochii. Acu'... daca si-o iau grav si raman marcati pe viata, asta e, teapa.

Traim intr-o societate in care accesul la informatie este aproape 100% liber pentru scopuri de informare. In afara de asta, televiziunile romanesti nu dau altceva in afara de crime, violuri, talharii, santaj, proxenetism etc. In conditiile astea te-ai astepta ca romanii si romancele sa se protejeze, cat de cat. Daaar, uite ca nu se intampla asta.

Cat despre copii - vina e 1000% a parintilor. Stii cam cat le pasa parintilor de chestia asta ? Pai avand in vedere ca si ei sunt fosti copii traumatizati, te-ai prins. Nu le pasa. Considera ca e un necaz care s-a abatut asupra lor si se jelesc si atat. Atat pot face animalele proaste - sa se inmulteasca, sa se milogeasca si sa se jeleasca.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

" Ati auzit de metoda 'Loverboy'? Este modul prin care traficantii de persoane se folosesc de atasamentul emotional al unei femei pentru a o obliga sa se prostitueze. Strategia adoptata este complexa, bine pusa la punct si cu atat mai perfida cu cat distruge sufletul unei tinere. Atasamentul emotional se dezvolta pe parcursul mai multor luni, uneori chiar ani.

'Loverboy' mizeaza pe vulnerabilitatea victimei, o manipuleaza, in asa fel incat fata ajunge sa creada ca nu mai poate trai fara el. Foloseste "momeli" precum cadouri sau iesiri in oras la restaurante. Uneori, aceste tinere reusesc sa rupa lanturile. De multe ori, iubirea pentru agresor ramane. Perioada de refacere psihica este lunga si, fara ajutorul specialistilor, acest lucru este aproape imposibil.

Orice pentru dragoste

"'Loverboy' este una din cele mai utilizate metode ale traficantilor de persoane, in special a recrutorilor, prin care se urmareste inselarea victimelor. Recrutorii reprezinta prima veriga a unei retele de trafic de persoane. Tehnica de recrutare a tinerelor de catre retelele de trafic de persoane este denumita metoda 'prin indragostire', iar cel care o practica este denumit de catre specialistii structurilor de prevenire si combatere a fenomenului ca 'Loverboy'.

Pe scurt, prin aceasta metoda, recrutorii intra in cercul de prieteni ai victimei sau in contact direct cu aceasta, ii castiga increderea oferindu-i o varianta "mai buna" a vietii, reusind sa satisfaca necesitatile acesteia si folosind tactici manipulative ajungand sa aiba control total asupra ei.

Traficantul ii da impresia victimei ca s-a indragostit de ea, iar aceasta se indragosteste de el, acceptand sa faca orice pentru dragostea sa", a explicat, pentru Ziare.com, Maximilian Nicolae, sef serviciu Cooperare Interinstitutionala si Proiecte Nationale de Prevenire in cadrul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane (ANITP).

Metoda nu este mai putin periculoasa decat altele, intalnite in traficul de persoane. Are insa un potential de risc ridicat, pentru ca implica un factor psihologic. "

 

http://www.ziare.com/social/prostitutie/metoda-loverboy-cum-poti-ajunge-prostituata-din-dragoste-1195175

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Chiar, am cautat, in ultima vreme, informatii despre loverboys pe site-urile din Romania si nu am gasit nimic. Imi poate recomanda cineva, ceva?

 

http://www.ziare.com/social/prostitutie/metoda-loverboy-cum-poti-ajunge-prostituata-din-dragoste-1195175

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.youtube.com/watch?v=ypjqW4c8nb4

 

A vazut cineva filmul? Noi am avut o campanie in scoli cu privire la acest fenomen.

Este o replica interesanta la un moment dat. El ii zice: " Daca ai fi fata desteapta, ai sta departe de mine". Ea ii raspunde: "uite, poate ca nu sunt chiar atat de inteligenta"

;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, poate sunt vreo jmekera, sau incerc sa ma dau.

 

Prostia multora cam asta e - se baga in chestii care sa le confere statut si sa le incite. Si ghici ce, viata nu e film, nu scapi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×