bahuczki peter 31 Report post Posted October 30, 2013 Pentru cei care aveti firme in special - ati calculat vreodata toate cheltuielile pe care le presupune un cont bancar? Toate comisioanele pentru operatiuni si taxe de administrare, toate cheltuielile asociate platilor etc? Sunt curios la ce suma ati ajuns. Share this post Link to post Share on other sites
Leonking 302 Report post Posted October 30, 2013 e simplu de calculat - in contabilitate exista o clasa de conturi (627 - unde faci analitice pe fiecare cont in parte) - si cei care au program de contabilitate iti pot spune la fiecare operatie/perioada total costuri cu contul...eventual poti sa si scoti raportul dintre sumele rulate/costuri si dobanzile primite pentru sumele din conturile curente, de operatiuni, in valuta sau de depozit pe care le are firma... Share this post Link to post Share on other sites
Davi_ 6,965 Report post Posted November 1, 2013 Cred ca sunt in functie de operatiuni /rulaj. Greu de generalizat. Share this post Link to post Share on other sites
catalinaconst 0 Report post Posted November 7, 2013 Intr-o forma mai jucausa si mai simpla, pentru startup-uri si IMM-uri au calculat cei de la OTP: http://www.smartimm.ro/infographic-comisioane/ Share this post Link to post Share on other sites
adi256 1 Report post Posted November 24, 2013 @catalina interesant link-ul Share this post Link to post Share on other sites
Flavius Ciorchine 0 Report post Posted December 10, 2013 Am vazut ca Banca Transilvania are un program interesant pentru IMM-uri...1 an gratis fara comisoane sau alte chestii...cat depre cheltuieli, depinde cati bani rulezi prin conturile respective. Share this post Link to post Share on other sites
estpoint 2 Report post Posted March 21, 2014 In urma "crizei" observ ca bancile au marit comisioanele de administrare si operatiuni pe cont, va aduc in prim plan urmatoarele situatii : - depozit bancar la termen , suma X tinuta in depozit 5 luni , in momentul retragerii integrale comisionul de retragere a anulat dobanda acumulata :) . - plata externa 2300 euro , comision 50 euro . - comisioane pe orice operatiune inclusiv interogare sold . Am vazut ca Banca Transilvania are un program interesant pentru IMM-uri...1 an gratis fara comisoane sau alte chestii...cat depre cheltuieli, depinde cati bani rulezi prin conturile respective. Si eu am auzit ca aceasta banca evolueaza bine pe piata de capital ( valoare actiuni ) ceea ce inseamna ca au o politica buna care atrage investitorii. Share this post Link to post Share on other sites
Victor Apostu 99 Report post Posted December 30, 2014 (edited) Pentru cei care aveti firme in special - ati calculat vreodata toate cheltuielile pe care le presupune un cont bancar? Toate comisioanele pentru operatiuni si taxe de administrare, toate cheltuielile asociate platilor etc? Sunt curios la ce suma ati ajuns. Da. Dar la nivelul anilor 2009 am facut asta ultima data. Am ajuns undeva la cca 700 lei/ an (operatiuni) exceptand comisioanele de acordare de credit dezvoltare. Edited December 30, 2014 by Victor Apostu Share this post Link to post Share on other sites