Sari la conținut
Forum Roportal
Canaris

Al doilea razboi mondial- WW ll

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

On 10/22/2020 at 7:17 PM, Lucia N said:

Inteleg ceea ce spui...

Este foarte clar faptul ca omenirea a ajuns intr-un impas! Nu ma intereseaza nume, partide, asociatii, aliante, organizatii, grupuri de interese, religioase, atee, umaniste, ecologiste s.a.m.d., nationale, internationale! Nu caut vinovati, nu-s io cu astea! Trebuie sa ne concentram pe gasirea de solutii, care sa rezolve intru binele cel mai inalt (adica asa cum e mai bine pentru fiecare )situatia dezastruoasa aparuta acum pe Terra, situatie datorata unei strategii gresite! Daca era buna, atunci omenirea nu era in aceasta situatie, in care "politica si compromisurile", peste tot in lume, sunt la ele acasa!

SIngura solutie de rezolvare a problemei este schimbarea sistemului, alta solutie nu exista, deci trebuie schimbat sistemul capitalist cu altul care functioneaza adica socialist + ceva bun din capitalism cum au chinezii cumva, ca dovada ca ei urca economic in timp ce lumea capitalista tot pica.

Si are legatura cu partidele, ca cele de dreapta nu vor schimbare de sistem, prefera sa faca razboaie si altele decat sa schimbe sistemul, ca le e frica ca pierd ei averile. Vinovat e sistemul capitalist, se face supraproductie, se satureaza piata si se blocheaza totul, capitalismul fara piata de desfacere moare, in situatia asta suntem acum. Si solutia era ori schimbarea de sistem, ori faceau razboaie si resetau pietele de desfacere, daca nu erau bombele atomice, am fi avut WW3 prin anul 2000. Deci vinovati sunt dreptistii ca vor dezastru doar sa domine ei tot.

Ca si sistemul politic, trebuie altul ca sa fie bine:

1 - Desemnam noi candidatii, nu pui pe liste pe cine vrei, vin ceva candidati cu pregatire si cu ce vor sa faca, si alegem care proiect ar fi mai bun, si punem cativa pe liste

2 -  Banii privati nu mai au ce cauta in politica, sa fie doar cei de stat ca sa nu mai serveasca ei celor ce i-au finantat

3 - Cine nu face nimic in maxim 2 ani, afara jos si sa plateaca toate salariile luate, si eventual si ceva parnaie

Si sa vezi tu ca e altfel. Lumea la vot nu face decat sa roteasca la nesfarsit grupurile de interese.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 hours ago, Mosotti said:

eroare nu stiu de ce am aparut tot eu la quote, am sters aici.

 

Editat de Mosotti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Al Doilea Razboi Mondial a fost repetarea Primului Razboi Mondial. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×