Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Cei interesati in a da o mana de ajutor unor copii hipoacuzici poti citi mesajul de mai jos, iar daca considera ca doresc sa se implice pot vota acest proiect :)

"Îți scriu în numele a 20 copii hipoacuzici din Brașov pentru care am inițiat proiectul ”Ritmul dezvoltării”.

Scopul proiectului este dezvoltarea unor activități de meloterapie și terapie prin dans pentru 20 de copii hipoacuzici din Brașov timp de 7 luni. Vorbim de antifonarea unei camere de 60 de mp cu cofraje de ouă unde 1 trupă de dans și o orchestră format din copii cu hipacuzie vor dansa și cântă pe ritmul dezvoltării.

Personal am facilitat formarea grupului de inițiativă și înființarea acestei organizații, care este o organizație la ”firul ierbii” cu membrii fondatori părinți ai copiilor hipoacuzici din Brașov.

Cum poți vota:

Poti vota la http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-ritmul-dezvoltarii-id-682-cmsid-65.

Procedura presupune inregistrarea unui cont pe www.taraluiandrei.ro. Dacă urmărești indicațiile de pe site va fi ușor crearea contului. Va trebui să ai la tine telefonul mobil când creezi contul pentru că vei primi codul de confirmare prin SMS. La crearea contului ai posibilitatea de a opta sa primești sau nu informații de la ei, deci este decizia ta dacă vei primi mail de la www.taraluiandrei.ro în viitor.

Mulțumim anticipat pentru votul acordat și te ținem la curent în viitor cu activitățile Asociației Darul Auzului. www.darulauzului.ro "

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa nu uit, doar pana la 31 octombrie se poate vota. Daca vreti sa dati o mana de ajutor unor suflete ce incearca sa se integreze cat mai bine in societate puteti sa o faceti printr-un vot. Nu ia mai mult de 5 minute toata treaba.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se poate inchide topicul. Din pacate, nu s-au clasat in primii 11 si nu au primit nici o sponsorizare, dar nu e nimic, sunt niste luptatori copiii, dar si parintii! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×