Sari la conținut
Forum Roportal
ais '

Star - Gate

Postări Recomandate

Avand in vedere ca elita mondiala a esoteristilor si ocultistilor detine HollyWood*ul e interesant de... vazut ce subiecte principale roiesc in creatiile lor. Numele subiectului nu se refera exclusiv la filmul cu acelasi nume ci in principal la ideea de baza din spatele conceptului...

 

Povestea de astazi incepe, de la mijloc. In 1816 poetul Samuel Taylor Coleridge publica un poem intitulat Kubla Khan sau 'A vision in a dream' in care descrie incursiunea sa in palatul de vara Xanadu, al imparatului imperiului mongolic, Kublai Khan. Aceasta... vizita a fost posibila intr-o noapte, printr-un vis influentat de consumul de opium prescris de doctorul sau sub forma de anodyne.

 

In prefata publicarii poemului este mentionat ca autorul a dorit publicarea acestuia mai mult dintr-o curiozitate psihologica decat pentru ai fi apreciate calitatile de poet, intrucat dupa 3 ore de somn in care simturile i-au fost amortite, cel putin cele exterioare, s-a trezit in minte cu imaginile vii ale perindarii sale si cu liricile gata pregatite pentru a fi puse pe foaie... in jur de 200-300 de versuri. Dar fiind intrerupt in momentul scrierii el uita majoritatea, visului.

 

Imagini asa de vii incat apareau in fata lui sub forma de lucruri (things), precum si o productie paralela a expresiilor lor corespondente, fara vreo senzatie a vreunui efort constient.

 

In Xanadu did Kubla Khan

A stately pleasure-dome decree :

Where Alph, the sacred river, ran

Through caverns measureless to man

Down to a sunless sea.

 

So twice five miles of fertile ground

With walls and towers were girdled round:

And there were gardens bright with sinuous rills,

Where blossomed many an incense-bearing tree;

And here were forests ancient as the hills,

Enfolding sunny spots of greenery.

 

But oh! that deep romantic chasm which slanted

Down the green hill athwart a cedarn cover!

A savage place! as holy and enchanted

As e'er beneath a waning moon was haunted

By woman wailing for her demon-lover!

 

And from this chasm, with ceaseless turmoil seething,

As if this earth in fast thick pants were breathing,

A mighty fountain momently was forced:

Amid whose swift half-intermitted burst

Huge fragments vaulted like rebounding hail,

Or chaffy grain beneath the thresher's flail:

And 'mid these dancing rocks at once and ever

It flung up momently the sacred river.

Five miles meandering with a mazy motion

Through wood and dale the sacred river ran,

Then reached the caverns measureless to man,

And sank in tumult to a lifeless ocean:

 

And 'mid this tumult Kubla heard from far

Ancestral voices prophesying war!

 

The shadow of the dome of pleasure

Floated midway on the waves;

Where was heard the mingled measure

From the fountain and the caves.

It was a miracle of rare device,

A sunny pleasure-dome with caves of ice!

 

A damsel with a dulcimer

In a vision once I saw:

It was an Abyssinian maid,

And on her dulcimer she played,

Singing of Mount Abora.

Could I revive within me

Her symphony and song,

To such a deep delight 'twould win me,

That with music loud and long,

I would build that dome in air,

That sunny dome! those caves of ice!

 

And all who heard should see them there,

And all should cry, Beware! Beware!

His flashing eyes, his floating hair!

Weave a circle round him thrice,

And close your eyes with holy dread,

For he on honey-dew hath fed,

 

And drunk the milk of Paradise.

 

------------

 

In 1941 in filmul Citizen Kane este prezentat Xanadu (palatul de vara al lui Kubla Khan) ca fiind in varful unui munte artificial, proprietarul sau lasand multe pietre care sa-i marcheze mormantul, la fel ca faraonii si tot la fel ca in Egipt, fiind cea mai scumpa constructie din lume de la Piramide incoace.

-------------

Citizen Kane * CK * Cube Kube ... cub in cub = tesseract = stargate

Kubla Khan * KK * Kube Kube ... cub in cub = tesseract = stargate

Poetul citat a trecut prin stargate cu ajutorul unui device, prescris de doctor. Referintele din filmul care ii citeaza referintele, sunt la Egipt si faraoni, adepti ai calatoriilor stargate. Xanadu e construit in varful unui munte artificial ~ Piramida, un alt dispozitiv de accesare a portilor, o calatorie cu spiritul in scopul de a accesa cunoasterea si a renunta la angoasele mortii (si vietii).

http://www.youtube.com/watch?v=yd_C8YE99Eo

 

In Himalaya cel mai dificil (din lume) de escaladat pisc muntos si al doilea ca inaltime dupa Everest, e varful Karakorum mai des denumit K2. Din cauza numelui K2 (KK), din cauza asemanarii foarte bune cu o piramida si din cauza greutatii cuceririi sale (nu oricine are acces prin stargate) e folosit ca si simbol pentru # in o gramada de filme.

 

290453.jpg

 

 

Incepand cu Vertical Limit, nume sugestiv.

 

http://www.youtube.com/watch?v=trp5hxov5tc

 

 

********

Editat de Zen`
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Robin Tunney, actrita principala din Vertical Limit mai are cateva aparitii pe scena constiintei, spectatorilor, sponsorizata fiind de cei carora le prefateaza modul de actiune. The Craft e argoul folosit de masoni pentru a-si denumi ritualurile magice ce le-au strans de prin vremea Asiriei si Babilonului. Cu invocari si ritualuri (si figuri geometrice bineinteles) poti la fel de bine sa deschizi portaluri... doar ca tu nu pleci nicaieri ci, primesti in vizita.


MV5BMTIwNTQyNTY1OF5BMl5BanBnXkFtZTYwNTYwObservingTheCraft.Auto.jpg



Robin+Tunney+Montblanc+Jewellery+Brunch+



In urmatorul film End of Days, star*ring domnisoara Isis adica Christine (Christ in), adica RobinTunney, se face introducerea celui mai mare simbol stargate, la propriu. Actiunea filmului se tine in NY unde exista doua mari kuboide, adica existau, da in film mai exista fiind prezentate putin ostentativ...


Filmul incepe cu un calugar ce se sperie de un papirus infatisand o imagine cu ochiul lui dumnezeu, dupa exprimarea sa si ochiul atotvazator de (deasupra piramidei) dupa exprimarea masonilor. Al treilea ochi. Sub el e o stea in cinci colturi care nu stiu ce cauta acolo...


In caracterul principal masculin il gasim pe Osiris care moare si reinvie (purtand vesta antiglont) inca din prima actiune a filmului (aka mister univers Arnold Schwarzenegger) iar povestea se intampla in 1999 cu trei zile inainte de 2000 * 2K care e si subiectul principal.


Profetind sfarsitul lumii vechii si calatoria inspre alta noua se observa inca din primele faze ale filmului, indicii ale metodei folosite pentru a ajunge acolo. NY2K sta scris mare pe blocuri in fata lui Arnold, NY2K scris evident in metrou pe langa Robin si Y2K millennium bug scris, de massmedia inainte de 2K.


Pentru ca poate nu se prindea lumea ce inseamna 2K s-au hotarat baietii sa ofere o imagine mai clara printr-o alchimizare un pic exploziva. Scapand de cele doua k s-au pus sa construiasca direct un cub in cub, un tesseract. New York One World Trade Center :



One-World-Trade-Center_New-York_2013.jpg




********
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stalpii lui Hercule sunt poarta de intrare in Atlantis, tinutul magic si mistic al esoteristilor. Atlantisul descris de Platon e format din cercuri concentrice de pamant si apa. Un alt nume pentru stargate fiind watergate, sau bulls'eye.

 

 

rk68.jpgqk38.jpgtrou-de-ver-stargates.jpg

 

 

83r0.jpgeqz4.jpgr0if.jpg

 

 

Simbolurile principale ale placilor de initiere masonica sunt cei trei stalpi. Unu sustine ziua, unul noapte si altul... well... se stie. Cand cei doi stalpi au cazut, Isis, sfanta sfantelor din templul lui Solomon a fost dezvaluita. Isis ca in Venus, cea mai luminoasa stea.

 

 

 

hr71.jpgv5b1.jpg1e90.jpg

 

1bpv.jpg0h8s.jpgyfo0.jpg

 

 

Chivotul legii prin care 'magicienii' aveau acces la dumnezeu. ***

 

priest-and-holy-of-holies.jpg

 

upo7.jpgpl3r.jpg

 

------------

 

 

27cp.jpgiy5v.jpg

 

 

7wlw.jpg

 

 

 

 

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imagineaza-ti ca aici e iadul deoarece lantul trofic e compus din bestii ce se sfasie intre ele pentru a supravetui, si ca vorba lu raku, vezi un om bun mai rar ca un dinozaur, si tu esti un demon ce ai fost aruncat in temnita. Pentru ca asa esti tu din nastere, demon, sau pentru ca asa ai devenit prin faptele comise...

 

Sau imagineaza-ti ca aici e o zona experimentala de joaca si tu ca si un fel de fiinta superioara dar etherica ai vrut sa incerci ceva mai hardcore, niste placeri micute acolo, niste senzatii, niste gusturi... dar inainte sa-ti dai seama te-ai scufundat destul de mult si prin moarte dupa moarte si shock dupa shock te-ai imprietenit cu amnezia, si ai uitat ce si cum, te-ai pierdut.

 

Sau imagineaza-ti ca aici e jocul altcuiva si acel altcuiva* te-a luat prizonier sau te-a pacalit sa intri pe la dansul, si joci dupa regulile lui si te tine in lesa acum cum si cat vrea el. Sau ea. Si-ti mai da cate un pic de sansa sa crezi ca tu esti za master ca apoi pac sa stinga iar lumina.

 

...Si printre toate astea mai imagineaza-ti ca ai putea chiar sa stii care-i faza.

 

 

Si raspunsul la intrebarea ta e nu. Decat sa chem vre-un vagabont sau fuckhead astral sa ma-nvete, sa-l slujesc, mai bine ma duc eu sa vad decorul. As in this:

 

m9at.jpg

 

not this:

 

1sx6.jpg

 

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Raspunsul la viata, univers si everything, dupa cum zice descriptia videoclipului e 42.

 

 

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow

it is impossible for an observer to see a rainbow from water droplets at any angle other than the customary one of 42 degrees from the direction opposite the sun. ( e imposibil pentru un observator sa vada curcubeul in picaturile de apa la un alt unghi decat cel de 42 de grade din directia opusa soarelui.)

 

tqhb.jpgom1y.png

 

 

 

 

 

the rainbowbridge

 

 

hi6y.jpg8lw9.jpg

 

 

gvj0.jpg63km.jpgkj0w.jpg

 

 

podul / puntea formandu-se cand cei doi serpi energetici se ridica inspre al 3 lea ochi.

 

 

lz96.jpgsycc.jpg

 

 

zj3b.jpg4r95.jpgh5h3.jpg

 

feminin-masculin, yin-yang, minus-plus, noaptea-ziua, jos-sus... south tower * north tower

 

 

A B C D E F G H=8. Helicopter. Helios - personificarea soarelui in mitologia greaca. Panza de paianjen - un motif al portii stelare. Spiderman in rosu si albastru, personificarea lui Saturn. Saturn simbolul cel mai folosit pentru a indica stargate-ul.

 

vzzp.jpgywwl.jpg

 

rh1d.jpg

 

 

 

------------

 

l7ro.jpgwvsr.jpg

 

 

Chiar si imaginea in oglinda. un ochi, si doua turnuri.

 

qm1w.jpg

 

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iata ce informatii au adus la cunostinta " publicului " amator de Informatii din domeniul "Paranormal", cei de pe site-ul " Descopera", cum ca exista chiar si un " Proiectul Stargate ".

http://www.descopera.ro/cultura/9973876-proiectul-stargate-unitatile-de-paranormali-din-solda-unchiului-sam

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ţi-am dat un vot pentru stil, imagini şi fantezie...:)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Much obliged.

 

------------

 

Thor, filmul a fost prezentat de:

 

lqw2.jpgl945.jpg

 

 

cu tot cu stargate-ul

 

 

 

 

alimentat cu energie de rainbowbridge

 

 

rfn4.png

 

 

 

zyaz.jpg

 

 

 

ykai.jpg9k3b.png

 

 

pentru a putea fi inchis, Thor a trebuit sa-i distruga alimentarea

 

 

9ben.jpg

 

 

------------

 

 

Urmatorul film prezentat de Paramount e Avengers

 

 

 

 

in care muntele K2 e cuprins in tesseract

 

 

 

7kxh.pngo8lb.pnglweu.pngt1gj.pngt1gj.pngrnjd.pngyouj.pngzh59.pngp2is.pngemxh.pngyuvb.png3mm9.png

 

 

tesseract-ul si simbolul sau, opt brate / spite / cruce dubla

 

 

fzk6.png

 

 

c6rs.png

 

 

20eo.png

 

 

opt ca intr-un octagon, step up

 

 

ns1j.png

 

 

------------

 

 

Stargate-ul are iris bineinteles

 

rwf7.jpgmhmt.jpgiwbi.jpg

 

 

La fel si mastermind-ul din Avengers. precum si inteleptul, rege al Asgardului

 

d1jt.jpgzxez.jpg

tlx.jpga0my.jpg

 

 

Amandoi au cate un singur ochi. Eye Richard the III.

 

 

 

o053.png

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×