Jump to content
Forum Roportal
pisicutza

Ce am patit la stomatolog...

Rate this topic

Recommended Posts

Ma durea de nu mai stiam ce sa fac o masea. Ca atare am fost la stomatolog marti, avand deja programarea facuta de 2 saptamani. Si nu trebuia sa fie o ea stomatolog ci un el...Ar fi trebuit sa plec dar am ramas sa imi faca ceva la maseaua care durea ca naiba...desi imi era frica ca de moarte de femeile dentist. :offtopic:

 

Mi-a ciocanit maseaua pe care o indicasem eu, am sarit in sus de durere de-am crezut ca-mi sta inima in loc si doctorita a replicat taios "las' ca stiu ca nu te doare"...si "nu mai misca picioarele ca imi strici scaunul"...Am crezut ca nu aud bine... ;) imi venea sa o strang de gat in clipa aia...Pe mine ma durea si nu ma credea...Da' eram acolo ca imi placea de ea, eram degeaba acolo in cabinet? Ii pasa ca ii stric scaunul si nu ca ma doare pe mine...ca pacient al ei in momentul ala...Mie imi dadeau lacrimile de durere si continua sa-mi zica "las' ca stiu ca nu te doare". Mi se pare incredibil ca un medic sa iti zica asa ceva... :ok:

 

Credeti ca dentista a avut un comportament adecvat sau eu sunt paranoica si nu stiu cum trebuie sa se poarte un doctor? :crazy:

 

Plus ca manusi in maini nu avea...Nici nu s-a spalat pe maini dupa mine la urmatorul pacient...am vazut cu ochii mei. Cum a terminat cu mine, a pus mainile pe ustensilele sterilizate si hai urmatorul...si eram de fata. Oare asa o fi facut si cu mine? Ce sa fac? Mi-e o frica de mor... :( ;)

 

Vi se pare normal ce mi s-a intamplat sau sunt eu obsedata? :(

 

Fiul ei este tot stomatolog, el ar fi trebuit sa se ocupe de mine in ziua aia, dar nu a reusit sa ajunga la timp in localitate si a lasat-o in locul lui pe maica-sa, cea pe care sunt eu furioasa acum. Trebuia sa plec, sa nu stau dar nu mai puteam de durere...de unde sa stiu eu ce o sa urmeze... ;)

 

La el e o placere sa fii pacient. Nu simti nimic, nu te contaminezi cu nimic. Dar la ea e risc maxim...si nu aveam de unde sa stiu, mai ales ca in tineretile ei a fost unul dintre cei mai buni stomatologi din Braila. Numa' cand ma gandesc si imi vine sa o impusc... ;)

 

Am voie, nu am voie, nu stiu, dar eu ii dau numele...Sibiescu Aurelia... :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuia sa te ridici de pe scaun in clipa aceea si sa pleci dar probabil durerea te-a impiedicat sa faci asta.. Bine-ai facut ca ai spus despre cine-i vorba. intra pe forumul de la hepatita sa vezi cati am contactat hepatita cu virus C de la stomatologi....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaiii...S-o fereasca Dumnezeu daca mi-a dat vreo boala de-asta groaznica...Mi-e fricaaaaa...Mama ei de durere ca de-aia am ramas... :offtopic: :ok:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dar la ea e risc maxim...si nu aveam de unde sa stiu, mai ales ca in tineretile ei a fost unul dintre cei mai buni stomatologi din Braila. Numa' cand ma gandesc si imi vine sa o impusc... :tease:

 

Am voie, nu am voie, nu stiu, dar eu ii dau numele...Sibiescu Aurelia... :o:

 

E foarte bine că-i dai numele. Oamenii trebuie să stie. De aceea există aversiunea fată de stomatologi la noi, din cauza acestor dentisti-măcelari, pentru care SIDA e o chestie din ziare, nu un risc concret la fiecare pacient.

 

Nu cred că a fost unul dintre cei mai buni stomatologi, probabil era cunoscută av

Share this post


Link to post
Share on other sites

O reclamatie la Directia de Sanatate Publica intr-adevar e o solutie...numa' ca acum cateva minute am dat peste o informatie pe net si nu mi-a venit sa cred...

 

Dentista pe care-s io furioasa acum cum necum, este secretar in biroul executiv al Colegiului Medicilor Dentisti din jud. Braila...Nu-mi imaginez cum s-au facut numirile, pe ce criterii... :o:

 

Doamneeee, in ce tara traim... :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites
O reclamatie la Directia de Sanatate Publica intr-adevar e o solutie...numa' ca acum cateva minute am dat peste o informatie pe net si nu mi-a venit sa cred...

 

Dentista pe care-s io furioasa acum cum necum, este secretar in biroul executiv al Colegiului Medicilor Dentisti din jud. Braila...Nu-mi imaginez cum s-au facut numirile, pe ce criterii... :P

 

Doamneeee, in ce tara traim... :yahoo:

 

 

Edited by harald

Share this post


Link to post
Share on other sites
Credeti ca dentista a avut un comportament adecvat sau eu sunt paranoica si nu stiu cum trebuie sa se poarte un doctor? :tease:

noooo...eu cred ca esti paranoica! da' eu sunt mai paranoica decat tine, ca am luat-o pe o doctorita de la urgenta de guler pentru ca mi-a spus ca intai tre' sa inregistrez o hartie si pe urma se uita ce are tata...

:flowers:

 

Vi se pare normal ce mi s-a intamplat sau sunt eu obsedata? :ok:

repet, ca vad ca n-ai inteles. esti obsedata, draga, obsedata ! ce daca venise de la ranit la vaci si a luat bormasina si ti-a infipt-o in molar? si cum de ai tupeul sa spui ca te doare? cum adica? cine a mai pomenit o masea care sa doara? ;)

normal ca te prefaceai si mai dadeai si din picioare, sa-i strici mobilierul stil copie louis al enshpelea din lemn de dude.

 

Numa' cand ma gandesc si imi vine sa o impusc... 8)

recomand piridina turnata pe sub usa apartamentului. eu asta intentionez sa fac cu un scump de stomatolog care mi-a scos un dinte sanatos (pe care mi l-a si rupt in alveola, de-a trebuit sa fac o a doua extractie)... garantez mutarea definitiva din oras a respectivei.

8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Subscriu pt starpirea "speciei" :flowers:

 

Tragic e faptul ca intri sanatos si poti iesi cu o boala incurabila.

Culmea e ca totul se face pe banii tai!!! :tease: 8) 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuia sa te ridici de pe scaun si sa pleci IMEDIAT!!! Astfel de medici nesimtiti sunt un pericol social si medical! Acum o luna in urma am vazut un reportaj despre un medic stomatolog din Bucuresti care a infectat cu HIV citeva zeci de pacienti! Acum politia se chinuia sa dea de urma tuturor celor care s-au tratat in cabinetul sau!

Nu e de joaca! Cand patiti asa ceva fugiti cat va tin picioarele! :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce dentist ai, dar eu cand merg la dentista mea este ca in sala de chirurgie. Isi pune si pe gura o masca din aia de chirurg, boneta pe cap si manusi de unica folosinta. In plus pt orice interventie face anestezie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×