Jump to content
Forum Roportal
beamami

mobila comandata online

Recommended Posts

Buna.Vreau sa-i cumpar copilului meu un mobilier de dormitor foarte dragut de Mickey Mouse.Fiind vorba despre ceva special,acest mobilier nu se poate gasi in magazine.Am gasit pe internet un site unde vinde mobila si accesorii pentru toata casa.Firma se numeste Sc.Marcoshop Srl.A mai cumparat cineva la ei?Sunt seriosi si de incredere?Cum se procedeaza cu plata?Va rog sa ma ajutati,nu vreau sa pierd banii.Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici n-am auzit de Marcoshop, sincer. Eu tot ce tine de dormitor am luat de la expert-saltele.ro de la saltea, la perne, la lenjerii de pat, etc. Initial ma hotarasem doar pentru saltea, dar pentru ca aveau toata gama de produse, am preferat sa le iau dintr-un singur loc. Pot spune ca firma este serioasa. Am vazut si lenjerii cu Mickey Mouse, daca te intereseaza asta - pentru copii, desigur. In principiu eu cumpar doar din magazinele care arata preturile, imi permit sa caut in functie de pret si ce mai vreau eu, dar mai ales au descrieri amanuntite la produse - doar asa este mai convenabil decat intr-un magazin fizic. Plus ca ti le livreaza la usa, evident.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru raspuns.In principiu si la Marcoshop scrie pretul la toate produsele+descrieri foarte amanuntite,am si sunat la ei sa vad in cat timp livreaza produsele,etc.dar totusi nu ma indraznesc sa fac comanda.Ma tem sa nu fie ceva teapa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×