Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Buna.Vreau sa-i cumpar copilului meu un mobilier de dormitor foarte dragut de Mickey Mouse.Fiind vorba despre ceva special,acest mobilier nu se poate gasi in magazine.Am gasit pe internet un site unde vinde mobila si accesorii pentru toata casa.Firma se numeste Sc.Marcoshop Srl.A mai cumparat cineva la ei?Sunt seriosi si de incredere?Cum se procedeaza cu plata?Va rog sa ma ajutati,nu vreau sa pierd banii.Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici n-am auzit de Marcoshop, sincer. Eu tot ce tine de dormitor am luat de la expert-saltele.ro de la saltea, la perne, la lenjerii de pat, etc. Initial ma hotarasem doar pentru saltea, dar pentru ca aveau toata gama de produse, am preferat sa le iau dintr-un singur loc. Pot spune ca firma este serioasa. Am vazut si lenjerii cu Mickey Mouse, daca te intereseaza asta - pentru copii, desigur. In principiu eu cumpar doar din magazinele care arata preturile, imi permit sa caut in functie de pret si ce mai vreau eu, dar mai ales au descrieri amanuntite la produse - doar asa este mai convenabil decat intr-un magazin fizic. Plus ca ti le livreaza la usa, evident.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspuns.In principiu si la Marcoshop scrie pretul la toate produsele+descrieri foarte amanuntite,am si sunat la ei sa vad in cat timp livreaza produsele,etc.dar totusi nu ma indraznesc sa fac comanda.Ma tem sa nu fie ceva teapa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×