Sari la conținut
Forum Roportal
SsirI

Postinor si anticonceptionale

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna!
Ultimul ciclu mi-a vent pe 20 august.
Pe data de 28 am avut contact sexual, in timpul caruia am avut un accident cu prezervativul. Ca sa nu stau stresata, a doua zi am luat postinor.
Pe 04.09, adica ieri, am inceput sa sangerez. Desi este devreme fata de ciclul meu normal care ar fi trebuit sa imi vina pe 16-17, stiu ca aceasta sangereare este din cauza postinorului si nu imi fac probleme.

Acum urmeaza intrebarea: aceasta sangerare se considera spotting sau menstruatie? as vrea sa incep sa iau anticonceptionale dar nu sunt sigura daca ar trebui sa le iau de acum sau sa mai astept pana imi va veni menstruatia "reala"?

 

Va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara...

Am avut un contact neprotejat pe la jumatatea lui septembrie, ultima menstruatie mi-a venit pe 7 septembrie. Sa revin la contactul neprotejat... dupa 10 ore am luat Postinorul si apoi dupa 12 ore am mai luat inca unul. A venit luna octombrie dar menstruatia tot nu a venit. Asa ca am facut un test de sarcina cara a iesit negativ. Am rasuflat usurata si am aasteptat cumintica menstruatia. Apoi a mai aparut altceva.. o mancarime neplacuta... si am hotarat sa ma prezint la medic.. am facut analizele necesare si mi-a iesit candida... nimic grav... medicul nu prea mi-a dat informatii despre Postinor...spunand ca nu crede ca sunt gravida doar o dereglare hormonala... ok... mi-a recomandat acele analize legate de hormoni si sa fac o ecografie. Eu am hotarat totusi sa mai astept , poate o sa imi vina menstruatia. Pai nici in noiembrie nu mi-a venit.. si am hotarat sa mai fac un test de sarcina.. a iesit negativ... am rasuflat din nou usurata.... intr-un fel... Marea mea problema este ca nu imi vine menstruatia... Eu nu am avut pana acum nicio dereglare, nicio intarziere de o zi macar... niciodata.. Sa fie oare postinorul de vina? uneori ma gandesc ca s-ar vputea sa fiu gravida, dar dar este putin probabil... doar am facut testele de sarcina si au iesit negative..si Postinorul, eu cred ca l-am luat corect..Va rog mult de tot sa -mi raspundeti. Oricum am hotarat sa imi fac si o ecografie .. Dar eu cred ca din cauza postinorului mi s-a dereglat organismul.

Multumesc..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×