Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
MetalKnight

Propriul magazin online de incarcat cartele telefonice

Rate this topic

Recommended Posts

Propriul magazin online de incarcat cartele telefonice de mobil

Este prima afacere de acest gen din Romania in sensul ca oricine o poate face de acasa sau de oriunde are conexiune la internet de pe PC, laptop sau Smartphone.
Afacerea este de cateva luni inceputa si are doar 2000 de membri la nivel national. Deci se pot avea cresteri mari mai ales la nivelul de afiliati sau referali dar si de incarcari de cartele.

Prima data va inscrieti pe link-ul de mai jos:
Inregistrare


Dupa ce v-ati inregistrat, va logati cu adresa de email si parola aleasa, apoi trebuie sa va cumparati magazinul ( altfel nu puteti inca sa incarcati cartele sau sa inregistrati noi membri ) din meniul din stanga la "Inregistrare si procesare site personal
", dati click pe link si va alegeti apoi doar o inregistrare cu 25 Ron sau unul din pachetele Start ( inregistrare 25 Ron si o incarcare de 5 Euro cu 25 Ron ), adaugati ce v-ati ales la "Cosul de cumparaturi", intrati la Cosul de cumparaturi ( ca la o comanda de la un magazin online ) si dati click pe butonul "Comanda". Vor aparea detaliile despre comanda cu adresa si numele d-voastra. Dati click pe butonul "Continuare" pentru a va alege metoda de plata. Bifati "Termenii si Conditii". Sub 'Atentie! Scrieti numarul de telefon pe care doriti sa-l incarcati. " scrieti numele d-voastra pe care efectuati Inregistrarea ( si mai tarziu al persoanelor pe care o sa le inregistrati ) sau numarul de telefon cand o sa faceti incarcari. Dupa ce dati click pe butonul "Continuare" vor aparea campurile de completat pentru a putea face plata cu cardul ( cum ati mai facut si la alte cumparaturi online ).
Daca la inceput aveti dubii puteti folosi un card de debit Visa Electron sau Mastercard incarcat doar cu suma necesara inregistrarii si/sau incarcarii sau care sa-l folositi doar pentru acest site.
Pentru mai multe detalii intrati la meniul orizontal la "Intrebari si Raspunsuri" sau ma contactati pe adresa de email ibagul2006@yahoo.com sau vorbim aici.

Asa-i ca e super ? no.gif Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×