Jump to content
Forum Roportal
stiri

Stiri: Atentie! Hainele "curate" pot imbolnavi

Rate this topic

Recommended Posts

Metodele moderne de spalare a hainelor protejeaza tesaturile, mediul si pielea sensibila, insa pot fi daunatoare organismului. Spalarea rufelor la temperaturi scazute nu distruge bacteriile, iar acestea ne pot afecta. Cercetatorii au descoperit ca...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din copilarie ne-au invatat de acasa ca nu spalam chilotii cu caprele de bucatarie sau altele!!! Spalam cu mana atunci si limpezeam in paraul de langa casa vara-iarna, si cu oala de apa fierbinte langa noi sa nu ne inghete mainile in apa extrem de rece si vara. Plus ca trebuia sa aven grija sa nu ia apa rapida ceva din maini!!!

 

Articolul vorbeste dupa ce s-a dat public ca se poate spala mop-ul cu hainele albe in masina si cu rochia de mireasa!!!

 

Inca sint si americance care arunca la spalat cu obielele barbatului care lucra pe santier cu hainutele noului nascut ca asa scrie in instructiunile de folosinta al masinii de spalat.

 

De o vreme avem si masini de spalt mult mai performante, a mea are un program de curatat masina si una de dezinfectare pe langa alte 12 programe si nu cred ca ramane ceva in urma dupa ce am scos hainele de acolo.

 

In Romania insa femeile calca totul inca!!!

 

Deci prin inalta temperatura se ucide orice ramasita de mizerie sau ce mai cred cercetatorii ca a ramas pe carpa de spalat vase!!!

 

S-a lucrat cu masini vechi la cercetari, de persoane care nu spala niciodata sau habar n-au ce inseamna menaj si cum se intretine o casa, insa in State masinile sint garantate ca omoara orice urme de SIDA sau sifilis, E-coli, si altele.

 

Eu curat bucataria si baile cu o solutie care in cateva secunde omoara si SIDA in caz ca ar fi adus pisicii ceva acasa din vecini!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×