Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Briella16

FreshTable

Recommended Posts

Cu un continut editorial eclectic de articole si interviuri, revista FreshTable va prezenta gastronomia ca pe o importanta sursa de cunoastere despre diversitatea culturala, provocand conversatii si incurajand o reflectie cuprinzatoare asupra impactului cultural al mancarii.
Revista cuprinde articole despre varietatea culinara nationala si internationala, obiceiuri si traditii ale gustului, rafinament culinar, traveling food- trucuri pentru turisti, recenzii de localuri, nutritia de zi cu zi, o sectiune de retro gastronomic cu retete si sfaturi din cartile de bucate din trecut si povesti despre mesele si intamplarile festive din viata noatra.
De asemenea FreshTable va fi ghidul perfect in jungla urbana de restaurante, sortandu-le in functie de criterii precum: nume, specific, fel de mancare si locatie, rating si preturi, dar si o galerie de imagini a acestora. Vizitatorii isi vor gasi restaurantul preferat sau vor putea descoperi alte locatii de care se pot indragosti pentru tot ce au ele mai bun de oferit.
FreshTable este prima si singura aplicatie pentru smartphones din Romania, dedicata exclusiv restaurantelor. Aplicatia este disponbila pe Google Market Place si AppleStore.
Cu cat stim mai multe despre mancare, cu atat ne putem bucura mai mult de ea.
Bine ati venit la noi la masa!

https://itunes.apple.com/ro/app/freshtable/id620345518?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ascendnet.android.freshtable

post-397888-0-36853100-1377203931_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×