Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Morrison

Hypocrisy , Lake Of Tears si HateSphere canta la METALHEAD Meeting 2013

Rate this topic

Recommended Posts

Pe 21 septembrie, sambata, la Arenele Romane, se pregateste unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima editie a festivalului METALHEAD MEETING. Trupele confirmate pana acum sunt: Hypocrisy, Lake Of Tears si Hatepshere, inca 3 nume urmand a fi anuntate in curand!

HYPOCRISY (Suedia) - melodic death metal

Legenda suedeza condusa de Peter Tagtgren ajunge pentru prima data in Romania, in calitate de headliner. Hypocrisy a luat nastere undeva in 1990 ca urmare a unei excursii a lui Tagtgren in Florida unde l-a si cunoscut pe Phil Fasciana, chitaristul formatiei Malevolent Creation caruia i-a promis ca urmatoarea sa vizita in S.U.A. va fi alaturi de o trupa.

Debutul Hypocrisy a insemnat Penetralia, disc lansat in 1992 si inregistrat in studioul lui Peter. Si la aceasta data este considerat unul din cel mai brutal si blasfemic material din scena death metal europeana. Un an mai tarziu a urmat Pleasures Of Molestation, material ce a atras atentia casei de discuri Nuclear Blast alaturi de care Hypocrisy se bucura de o colaborare de aproape 20 de ani. Adevarata putere Hypocrisy avea sa fie dezvaluita odata cu lansarea albumului The Fourth Dimension, disc e a introdus pasaje atmosferice, parti melodice, parti instrumentale influentate de muzica rock si un fundal sonor ce a devenit ulterior un trademark al suedezilor.

Obsesia lui Tagtgren pentru extraterestri, Illuminati si tot ce tine de domeniul SF s-a materializat in albume ce au scris istorie in scena internationala, Hypocrisy ajungand rapid in elita death metal, concertand drept cap de afis la cele mai importante evenimente de profil de pe mapamond.

Show-ul Hypocrisy din Romania va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat in luna martie, insa pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.

Mai multe detalii despre trupa la:

http://www.hypocrisy.cc/
https://www.facebook.com/hypocrisy


LAKE OF TEARS - Suedia - gothic/doom metal

Lake of Tears a fost infiintata la inceputul anilor 1990 de catre Daniel Brennare, Jonas Eriksson, Mikael Larsson si Johan Oudhuis. Primul lor album, intitulat Greater Art, a fost lansat in 1994 si abordeaza un stil doom metal, care ulterior a evoluat considerabil, pentru a ajunge sa includa influente de rock psihedelic, progressive metal, si, cel mai recent, death metal.

Adevarata consacrare Lake of Tears a venit cu binecunoscutul album Headstones, care a uimit criticii si fanii deopotriva. Lansat in 1995, Headstones abordeaza un stil mai melodic si melancolic, iar versurile trec si ele prin schimbari importante, oglinding preocuparea lui Brennare pentru motive fantasy, care se vor regasi si pe viitoarele albume.HateSphere

Cel de-al doilea nume de pe afis alaturi de Hypocrisy este din nou o premiera pentru Romania: legendarii danezi de thrash metal de la HateSphere.

Formata in Arhus, Danemarca, de catre chitaristul Peter "Pepe" Hansen in anul 2000, trupa HateSphere a cucerit rapid scena metal daneza, stabilind in acelasi timp un nou standard pentru thrash metal-ul international. Desi trupa a fost marcata de nenumarate schimbari de componenta, stilul s-a pastrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregatiti sa cucereasca publicul din Romania.

Concertul de la Bucuresti va promova cel de-al saptelea album de studio HateSphere, lansat in 2011 si intitulat „The Great Bludgeoning”, un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compozitiile de inceput ale danezilor.


Mai multe informatii despre trupa se pot gasi accesand urmatoarele linkuri:

http://www.facebook.com/hatesphere666
http://www.youtube.com/hatesphereofficial


Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot gasi online exclusiv pe www.iabilet.ro, la urmatorul link:

https://www.iabilet.ro/bilete-hypocrisy-in-premiera-in-romania-la-metalhead-meeting-la-arenele-romane-397

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967, intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri.

In format fizic biletele se gasesc in retelele de distributie Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti) , MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos) si Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea), la Club Fabrica (pe terasa) si la sediul nostru din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building (langa Stadionul National - Vatra Luminoasa), Etajul 5 la urmatoarele preturi:

Presale:

80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete

In ziua concertului:

95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (in fata scenei)

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×