Sari la conținut
Forum Roportal
BogdanT07

Sokker manager de fotbal online

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sokker Manager este un manager de fotbal online. Dupa inregistrare vei primi o echipa; tu vei fi managerul ei, cel ce va lua decizii in ceea ce priveste antrenamentul, transferurile, tactica folosita in meciuri si jucatorii ce vor intra in teren. Nu este o sarcina usoara, atata timp cat concurezi alaturi de 50.000 utilizatori reali, nu impotriva unui calculator ...dar poate preferi jocul offline cu coduri, deci acesta n-ar fi pentru tine rolleyes.gif

 

Cea mai frumoasa parte si particularitate a Sokker-ului o reprezinta meciurile in direct, animate, in care poti urmari daca jucatorii tai urmeaza in tocmai sfaturile tale tactice sau in care poti vedea goluri splendide precum acesta: goll, sau cum functioneaza o tactica, sau multe alte aspecte referitoare la Sokker :

http://www.youtube.com/results?search_query=Sokker

 

Sokker este gratuit:

inregistreaza-te acum, aici pentru fotbalul adevarat.

 

Fie ca te consideri urmatorul “Numar 1” sa urmaresti functia de manager al echipei nationale pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, inscrie-te acum pe Sokker Manager 3D: Fussballspiel - online Fussball Manager mit live flash animierten Spielen. :Fussballmanager, Fußballmanager, Fussball Manager online, online Fußball Spiele, Fussballspiel, Fußballmanager Spiele si arata-ne de ce esti in stare!

Editat de BogdanT07

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×