Sari la conținut
Forum Roportal
mozzi

Vanzari containere de orice tip marca BlockBox

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua,

 

 

Infiintata in anul 2003 ca societate cu obiectiv de activitate, comercializarea de containere modulare locuibile, BLOCK BOX SRL a ajuns sa ocupe un loc important pe piata furnizorilor in jud. Brasov si in Romania. Implementand astfel normele de calitate ISO9001/2008, adaptandu-se in permanenta la cerintele pietei.

Containerele modulare BLOCK BOX sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare, sunt noi, nefolosite, de ultima generatie si incorporeaza imbunatatiri recente in proiectare si structura materialelor respectand standardele impuse. BLOCK BOX se consulta cu clientii asupra proiectelor pentru a optimiza structura containerelor in functie de necesitatile lor.

 

Compania Block Box are ca obiect de activitate comercializarea de containere, care se impart pe diferite categorii: containere birou, containere maritime, containere frigorifice, containere santier, containere depozitare. Containerele marca Block Box au multiple utilizari: santiere de constructii, scoli si gradinite, locuinte temporare, grupuri sanitare, diverse evenimente si locuinte permanente. Sistemul permite compunerea elementelor modulare oferind posibilitatea de a efectua o imbinare pentru a realiza suprafetele dorite.

 

Pentru detalii referitoare la containare faceti click pe acest link: www.blockbox.ro/containere.php

 

Pentru prezentarea generala: www.blockbox.ro

post-377029-0-45892200-1375776280_thumb.jpg

post-377029-0-90429100-1375776287_thumb.jpg

Editat de mozzi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×