Sari la conținut
Forum Roportal
VEMANS

Norvegia a anuntat ca se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Norvegia a anuntat ca se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, invocand riscul unui nou val de criminalitate

de R.M. HotNews.ro
Norvegia se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, argumentand ca o decizie favorabila risca sa genereze un nou val de criminalitate in statele membre, scrie site-ul bulgar de stiri Novinite.com.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cele doua tari ar trebui sa-si faca un Schengen al lor si numai de castigat ar avea... dar la ambele, din pacate, functioneaza proverbul cu capra vecinului. :doh:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am auzit nimic despre asta, nici in la tv, nici la radio si nici in ziare nu am citit. Insa a fost o tema de discutie pornita de o reprezentanta a partidului SV care a zis ca aderarea Ro la Shenghen o sa mareasca numarul infractionalitatilor. E campanie electorala si fiecare zice ce ii bubuie mintea numai sa atraga voturi.

Drept de munca oricum primesti imediat ce ai semnat contract de munca, se intra in No si fara pasaport, e de ajuns buletinul.

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Economic_Area

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cele doua tari ar trebui sa-si faca un Schengen al lor si numai de castigat ar avea... dar la ambele, din pacate, functioneaza proverbul cu capra vecinului. doh.gif

 

Cati bani a tocat Romania din fonduri Europene trebuia sa arete mai ceva ca Elvetia si scuipa seminte in palariile Schengenistilor acum, insa prefereau viata romaneasca a la stil comunist. Are avantajul ca e drum spre orient si este cel mai bine situat geografic, trebuia sa profite de acest har dumnezeiesc si sa incaseza doar taxe pe circulatia marfurilor si masisnilor si era imputit de bogata tara pe langa alte resurse naturale. Da' e mai plcaut de intins mana ca tot e obisnuit cu asta si mereu primeste de o pita.

Nici macar un drum de acces ca lumea n-au facut din acei bani, nici caruta cu coviltir nu poate sa treaca sa ramana intreg!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×