Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: Noua marturie in procesul AEG-Jackson: Cantaretul nu avea un sponsor pentru ultimul sau turneu din cauza imaginii sale nefavorabile

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Imaginea nefavorabila pe care a avut-o Michael Jackson in ultimii sai ani de viata l-au privat pe artistul american de un sponsor pentru ultimul sau turneu, in ciuda vanzarilor record de bilete la cele 50 de show-uri programate in turneul "This Is...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand vestea despre tine se duce inaintea ta undeva, ce urmeaza nu va fi bine niciodata. Poate n-ar fi contat daca era in Africa dar in State nimeni nu vrea sa fie asociat cu un acuzat pedofil. Ca a iesit basma curata e altceva, am urmarit la TV atunci pas cu pas demersul acelei dezbateri la tribunal unde au fost adusi admiratorii lui niste drogati platiti, albi in majoritate vreo 50 de insi nu mai multi, sa stea afara in fatza cladirii. La auzul verdictului, cand M.J. a iesit din cladire, au dat drumul la o cusca de porumbei albi.

El marele cantaret arata ca moartea in persoana, nici imbracat ca lumea nu era iar de frica nici o vorba nu-i iesea pe gura!!!

Nu stiau ca tribunalul adica legea iti da sau nu dreptate, insa nu te pune inapoi de unde ai cazut si nu schimba opinia publicului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×