Jump to content
Forum Roportal
stiri

Stiri: Ceahlaul si Borussia Dortmund, aceleasi culori, aceeasi energie

Rate this topic

Recommended Posts

pungile sint pline cu geluri ce contin vitamine ce "renasc" jucatorii pentru citeva zeci de minute, dar care apoi necesita odihna si o viata sportiva corecta "echipa este la 75% din potentialul fizic si muncim ca aceasta cifra sa mai creasca", a...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai asta nu se mai cheama sport sau competitie dor activitate fizica/sportiva sub influenta drogurilor de relaxare sa nu zic altceva.

Coruptie totala si drogare cu intentie al tinerilor sa produca minuni pe teren. Acum imi vine-n gand ca au murit cativa tineri chiar pe teren de inima, precis a fost efectul secundar al drogurilor, au luat cu un pumn mai mult decat trebuia ca nu stiau ce sint defapt acele energizante si unde le duce cu pasi repezi. Cel mai dureros este ca antrenorii si proprietarii de echipe sint constienti ca sint interzise drogarea sportivilor si tot fac de dragul castigului fals. Le-as da in judecata pe toti pentru moartea tinerilor inocenti.

Asta e act criminal in numele succesului si in mentinerea postului in echipa. Pe ce picioare scurte umbla omenirea zilele astea!!!

Se poate mandri intr-un ziar national de metodele folosite si aplicate sportivilor si incurajarea folosirii drogurilor ilegale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×