Jump to content
Forum Roportal
stiri

Stiri: Aproape 9.000 de nemteni sint obezi

Rate this topic

Recommended Posts

in primul semestru al acestui an peste 1.600 de persoane au fost diagnosticate cu obezitate doar 174 au reusit sa scada in greutate obezitatea afecteaza tot mai multe persoane an de an Mii de oameni din Neamt se lupta zi de zi cu zeci de kilograme...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Credeam ca sint cetateni americani acesti obezi nemteni ca azi lumea le asociaza cu hamburger country. Inca un motiv in plus ca doctorii tineri sa ramana acasa sa practizeze medicina pana capata experienta si pe urma sa plece in lume sa castige bine.

 

Scria intr-un ziar ca guvernul din Dubai oferea cetatenilor dubaieni exclusiv, 1 gram de aur pentru fiecare kg pierdut si daca ajung la greutatea normala mai primesc extra 5000 de dolari, insa toti cetatenii sint si ultra bogati si nu se incurca cu aurul in grame si o suma asa de mica ....

 

Poate si in Romania ar trebui sa fie un incentiv pentru slabire!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiecare tara ar trebui sa interzica complet toate francizele de fast food de export american. Pe oriunde se deschid, in mai putin de o generatie, fac ravagii in randul populatiei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi o idee sa renunte si la alte beneficii americane nu numai la fast food, la slow food la fel si atunci ai vedea saracie si foamete pe planeta!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi o idee chiar ai dreptate, pentru ca orice "beneficiu" american vine cu o nota de plata mult prea mare.

Mda, o duce America in spinare toata planeta dpdv alimentar. :roll: Ce va mai place sa va dati patrati. De parca nu exista deja foamete si saracie in lume, doua chestii despre care pe America o doare in fund si despre care nu misca un deget daca nu are vreun avantaj economic, politic sau militar.

Cat despre "beneficiile" alea s-a vazut clar de ce natura sunt ele, in multe parti ale lumii : distrugere, victime, moarte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×