Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

In loc de asigurare ... sfeştanie!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Biserica a luat o decizie, în premieră, în privinţa şoferilor care vor să aibă maşini „binecuvântate”: sfeştania pentru corăbii, adaptată la vehiculele moderne

5097302-mediafax-foto-octav-ganea.jpg?wi

 

Binecuvântarea autoturismului, una dintre cele mai uzitate practici de către românii care îşi achiziţionează o maşină, a devenit oficială. Noul Molitfelnic, după care sunt organizate toate slujbele religioase şi rânduielile, cuprinde o ierurgie specială pentru cei care vor să îşi binecuvânteze maşina.

În luna iulie, la Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă a Patriarhiei Române a apărut, cu aprobarea Sfântului Sinod şi binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, lucrarea Molitfelnic.

 

http://www.gandul.info//stiri/biserica-a-luat-o-decizie-in-premiera-in-privinta-soferilor-care-vor-sa-aiba-masini-binecuvantate-sfestania-pentru-corabii-adaptata-la-vehiculele-moderne-11146131

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

fotografia e edificatoare

o sută de popi în fir de aur și o limuzină vârf de clasă

cam asta a fost și este biserica la noi,

În timpul ăsta biserica ortodoxă din creta își pune la dispoziție banii pt ajutorarea societății, iar cea din grecia dă pământ în folosință oamenilor nevoiași.

Mitropolia de Iași n-a donat 10 mpătrați ca maternitatea din Iași să-și poată lărgi ușa de acces auto -maternitatea nu avea suma cerută de biserică.

Cât despre tipii cu cruciulițe, franjuri, și iconițe la oglinzi, au nevoie da de protecție dumnezeiască. Jumătate din viziblilitate e luată oricum de blizbliz-urile alea nu?

Musicalul Hair în regia lui Miloș Forman începe cam în nota asta „ ai grijă de tine fiule, că de proști are Dzeu grijă.

Editat de mareexecutor
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Avanseaza si Romania in civilizatie ca rac-ul. N-as fi crezut asta niciodata si incurajeaza pe boii care merg la sfintit masina ca nu vor pati nimic sau cum se aplica asta in practic??? Ba sa fuga cu toti sub tren!!! acolo le e locul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×