Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: Tiberius Amplef, Medical Representative Blend-A-Med Oral-B: "Pasta de dinti Blend-A-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection este o nouta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti, editia a 10-a. In cadrul...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi, 21 Julie 2013 citesc stirea care se refera la odata trecuta cu 2 luni si ceva, dar dintii se spala mereu asa ca o sa cumparam pasta de dinti si fara reclama scumpa, si cautam ceva mai ieftin ca tot nu face mai mult decat Primavara cu 1,50 Lei pe vremuri.

Tovarasul reprezentativ medical de la Oral-B vrea sa-l credem ca ne face o favoare ca ne vinde marfa!!! ca sint doar pentru doctori fabricate cele mai noi descoperiri in materie de higena orala. Hai sa vedem cati sint mai multi dentisti sau pacienti??? Pentru consumatori sint fabricate marfurile, doctorul primeste doar o cota parte ca reuseste sa bage pe gatul clientului sa cumpare merfa!!!

De boli nu protejeaza niciuna si nici nu te vindeca daca deja ai ceva, in rest daca-i fara nici un gust e recomandat si de mine.

Eu folosesc Sensodine ca-i fara aroma si gust dar mai pun si sare si bicarbonat peste pasta sa nu-mi vina rau si schimb de multe ori periuta ca ma frec si pe limba si nu-mi convine sa folosesc si bacterii din aer, des-i usuc repede dupa folosinta si-l tin intr-un dulapior, totusi le schimb des. Daca va spalati pe dinti e important nu cu ce fel de pasta de moft. De 2 ori pe an curatat si verificat de dentist cum mai stau in gura dintii asta e important.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×