Sari la conținut
Forum Roportal
ella944

Limbi si literaturi straine Bucuresti

Postări Recomandate

Buna,in legatura cu FLLS din Univ.Bucuresti..care stiti,ce e mai avantajos sa aleg Filologie sau Limbi moderne aplicate? m-am inscris astazi si am posibilitatea sa intru la amandoua(mentionez ca intru pe baza de dosar) am media 9,75 si cred ca voi intra la amndoua.Problema e ca nu stiu la care sa raman : mi am ales Filo - Rusa si Spaniola ; LMA-Engleza-Spaniola.Imi puteti da un sfat? singura mea problema in aceasta nehtarare e ca imi place si rusa (la filo) dar si profilul tentant de la LMA(deoarece aici nu faci literatura si pe langa asta studiezi si info,drept,economie..lucruri care ar fi avantajoase la angajare * I think..* ) si inca o problema e ca la LMA trebuie sa intelegi bine engleza iar eu am o mica prblema pt ca nu ma descurc asa bine dar sunt dornica sa studiez,sa invat si as fi dispusa si sa fac meditatii pe timp de vara(regret ca nu am fost interesata de engleza din timp pt ca acum nu aveam problema).So? ce ma sfatuiti? please..am nevoie de sfaturi.Multumesc mult!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu vrei un job in Kremlin, te duci pe axa engleza, etc., ca te vei descurca mai bien in viata decat cu rusa. Viata de azi nu este prea literara si poetica, ci economico-legala si la asta trebuie sa te obisnuiesti si sa inveti aceste relatii cum se aplica in viata de toate zilele. Nimeni nu-ti pretinde sa stii perfect engleza, asta vine cu practica, daca n-ai fost intr-o tara unde se foloseste engleza, poti lua ori ce nota in Romania, o sa observi ca nu prea conteaza.

Doar in RO se pune accent pe perfectiune!!! efecte secundare comuniste.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine ar fi sa te indrepti catre engleza,si nu este adevarat ca se pune prea mult accentul pe perfectiune,nimeni pana cum nu mi-a cerut o engleza perfecta daca ai timp si resursele necesare un curs de engleza(british concil-eu am fost multumit de ei chiar sunt profesionisti,iti poti perfectiona limba,atat vorbita cat si scris in parti mai mult sau mai putin egale.Ca web design-er iti pot recomanda si un curs online care te ajuta in caz ca nu ai timp suficient sa mergi la un curs obisnuit,sunt la fel de folositoare dar trebuie sa ai un pic de vointa sa il urmezi intocmai.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×