Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Creatie revolutionara pentru orice forma de cancer

Rate this topic

Recommended Posts

13 Julie 2013

 

A fost creat un medicament revoluționar care tratează orice formă de cancer

 

shutterstock_88169086115129-300x300.jpg

 

Oamenii de știință de la Universitatea Stanford se pregătesc să efectueze primele teste pe oameni ale unei substanţe cu potenţial uriaş în lupta contra cancerului.

Anunţul vine la doar câteva luni după studiul realizat de dr. Irving Weissman, biologul care a conceput medicamentul care distruge sistemele de apărare ale cancerului.

O proteină cunoscută sub numele de CD47 spune corpului să nu „consume” cancerul, însă anticorpul conceput de dr. Weismann blochează CD47, eliberând celulele macrofage. Cercetarea arată că aceste celule colectează informaţii preţioase, indicând celulelor T unde se găsesc celulele canceroase. Apoi, celulele T „învaţă” să atace cancerul.

„Nu ne aşteptam ca celulele CD8+ T să se mobilizeze atunci când macrofagele cuprindeau celulele canceroase în prezenţa anticorpilor ce blocau CD-47”, a comentat Diane Tseng, un cercetător din echipa doctorului Weissman.

 

Reuşitele acestui studiu ar putea avea consecinţe importante în lupta contra cancerulului. Atunci când celulele macrofage prezintă celulelor T cancerul de care suferă pacientul, aceste celule T se adaptează la markerii moleculari unici prezenţi în celulele canceroase. Astfel, celulele devin un vaccin personalizat împotriva cancerului.

„Deoarece celulele T sunt sensibilizate să atace acea formă de cancer de care suferă pacientul, administrarea anticorpilor ce blochează CD-47 ar putea acţiona ca un fel de vaccinare personalizată împotriva cancerului”, spune Tseng.

Cercetătorii de la Stanford plănuiesc să efectueze primele teste clinice pe un grup mic, de 10-100 de oameni, la începutul anului 2014.

 

 

http://www.doctorulzilei.ro/a-fost-creat-un-medicament-revolutionar-care-trateaza-orice-forma-de-cancer/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doamna Unknown se incapataneaza sa aduca la aria asta ,a cancerului toate articolele care apar la un site de publicitate si reclama care sa specializat in publicarea de baliverne fara nici o "acoperire". Stirea este acolo publicata,evident de catre cineva care nu are nici o ideie de ce a scris. Mai grav, am cautat la Universitatea Stanford care are cateva zeci de situri si nu am gasit nici o cioata sau silaba despre fenomenala "descoperire".

 

Doamna Unknown. Nu am nimica personal cu dumneata dar inceteaza sa nu te gandesti la ce aduci aci deoarece multi bolnavi de cancer cauta cu infrigurare tot timpul sa gaseasca medicament care o sa-i lase in viata si poate,sa-i faca sanatosi. La asa oameni este un mare pacat sa-i pacalesti chiar daca faci asta fara intentie.

 

Nu exista si nu va exiosta un medicament la toate cancerele ca ce se stie deocamdata este ca cancerele se impart in diferite cancere care nu vin din aceias sursa si medicamemntele actuale de care se face uz,activeaza numai la o rastransa lista de cancere.

 

Daca ce ai scris aci ar fii fost adevarat,fii sigura ca toate posturile de stiri din lume s-ar fii ocupat numai de asta.Dar nada.

 

Articolul care ai adus nu este iscalit de nici un doctor,scris in limba in care nu se exprima doctori si la urma,am mai atras atentia ca situl se numeste

Doctorulz ca sa semene la vestitul chanel de la TV. Sa mai amintim ca acest site este de fapt un site care publica medicina alternativa care nu se invata la Universitate. Ceva cum este cititul vitorului in cafea sau in palma .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×