Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Tina Turner va fi mireasă la 73 de ani

Postări Recomandate

Tina Turner va fi mireasă la 73 de ani: Nunta va avea loc în Elveția (VIDEO)

tina-turner-va-fi-mireasa-la-73-de-ani-n

Legendara Tina Turner, în vârstă de 73 de ani, se va căsători în această lună, cu iubitul ei de 57 de ani, elvețianul Erwin Bach.

 

Cei doi sunt împreună din anul 1987, însă cântăreața a fost cerută în căsătorie de abia acum, hotărând ca nunta să aibă loc pe 21 iulie, în Elveția.

 

 

Potrivit express.co.uk, Tina și Erwin își vor spune jurămintele în cadrul unei ceremonii organizate la casa lor din Chateau Algonquin, iar vedeta va purta o rochie Armani.

 

Aceasta este a doua căsătorie pentru Tina Turner. Ea a fivorțat de primul soț, muzicianul Ike Turner, după ani de violențe.

 

Tina are un fiu de 52 de ani, pe nume Ronald, din mariajul cu Ike și un altul de 55 de ani, pe nume Craig, cu muzicianul Raymond Hill.

 

 

Tina Turner se căsătorește la 73 de ani

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Cei doi sunt împreună din anul 1987"

 

o viata intreaga practic ... a avut nevoie elvetianul de timp sa decida, am cunoscut multe persoane in Elvetia care traiesc asa de mult impreuna si la batranete se casatoresc, chestie cu taxele dupa venituri, parca.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

S-a nascut de Thanksgiving si va implini 82 de ani peste 20 de zile.   Cu ocazia asta isi ia ramas bun de la admiratori si nu va mai apare pe scene decat pentru vre-o premiera am impresia dar va scoate pe piata un film documentar  despre viata ei pe care toata lumea o stie pe de rost, am citit in ziarul maghiar.   

https://news.yahoo.com/adrienne-warren-becoming-tina-turner-135100333.html?fr=sycsrp_catchall

Despre un musical se mai vorbeste aici si se va mai vorbi mult dar nu in State ca a renuntat la cetatenie.  

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

tina-turner-2019-300x229.png           https://evz.ro/tina-turner-victima-hipertensiunii-arteriale-netratate-cine-i-a-donat-un-rinichi-ca-sa-o-salve

"Tina Turner a scris odată un eseu pentru campania Show Your Kidneys Love, care militează pentru conștientizarea oamenilor asupra cauzelor bolilor de rinichi. În eseu, Tina Turner a spus multă vreme că nu și-a dat seama de importanța tratarii hipertensiunii arteriale și a recunoscut că s-a pus „în mare pericol, refuzând să accepte realitatea că am nevoie de medicamente zilnice pentru tot restul vieții.”

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×