Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
The Unknown

STUDENTĂ condamnată la MOARTE

Rate this topic

Recommended Posts

  • STUDENTĂ din Brașov condamnată la MOARTE prin ÎMPUȘCARE din cauza fostului iubit

Autor: Alin Chiţu

Tânăra, care dublă cetățenie, română și iordaniană, nu va mai putea pune vreodată piciorul în țara sa de origine. Acesta a primit o condamnare la moarte, după ce fostul iubit i-a spart parole de Facebook și a postat în numele ei comentarii defăimătoare la adresa musulmanilor.

muslim-girls_76e8db3c5b.jpg

Fata a venit în Brașov pentru a studia medicina și nu doar că s-a adaptat destul de repede, dar și-a făcut și un iubit, scrie newsbv.ro.

Lucrurile au luat o întorsătură tragică însă în momentul în care aceasta a decis să rupă relația. Din răzbunare, fostul său iubit, un tânăr brașovean, i-a spart parola contului de Facebook și a postat fotografii și comentarii considerate indecente după regulile islamice.

În scurtă vreme, musulmanii au început să-i trimită amenințări cu moartea prin împușcare. Tânăra a cerut ajutorul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Braşov, acuzându-l pe fostul ei iubit de infracţiuni informatice.

„Fiind imagini care contraveneau religiei islamice, tânăra era ameninţată cu moartea prin împuşcare. În urma cercetărilor, a fost identificat fostul iubit al fetei, care a recunoscut că i-a accesat conturile din dorinţa de a se răzbuna”, a dezvăluit şeful BCCO Braşov, comisarul şef Gabriel Florescu.

Tânărul braşovean este cercetat în libertate și riscă până la şapte ani de închisoare.

 

 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-studenta-din-brasov-condamnata-la-moarte-prin-impuscare-din-cauza-fostului-iubit-1047054.html#ixzz2Yj9rjxBY

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×