Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
The Unknown

2000 de pachete de tigari in stoc

Rate this topic

Recommended Posts

Fostul CANCELAR al Germaniei şi-a făcut stoc de TIGĂRI MENTOLATE, până la 100 DE ANI

Un alt politician important ţine sute de BECURI în PIVNIŢĂ

Autor: Silvana Chiujdea

 

Directivele Uniunii Europene prin care anumite produse sunt sau vor fi interzise detemină oamenii, inclusiv politicieni importanţi, să îşi facă stocuri pentru a se simţi confortabil. Fostul cancelar german Helmut Schmidt are stocuri de 2.000 de pachete de ţigări mentolate, iar candidatul pentru poziţia de cancelar, Peer Steinbrueck, a mărturisit că ţine în pivniţă sute de becuri incandescente.

Potrivit EUobserver, Helmut Schmidt în vârstă de 94 de ani şi-a făcut rezerve de aproape 40.000 de ţigarete. La un consum de un pachet pe zi, ţigările i-ar ajunge până la 100 de ani.

 

Cele 200 de cartoane de Reyno Menthols, brandul preferat al lui Schmidt, costă 9.000 de dolari, (7.000 de euro), a precizat portalul britanic The Commentator.

 

Stocurile lui Schmidt au fost desconspirate în timpul unui miting electoral de Peer Steinbrueck, desemnat de social-democraţi pentru preluarea funcţiei de cancelar dacă partidul câştigă alegerile parlamentare din toamnă.

 

Steinbrueck a declarat că şi el are stocuri în pivniţă de sute de becuri cu incandescenţă. Interzicerea acestor produse este un exemplu privind zelul UE de a suprareglementa totul, a spus el.

"Nu ştiu dacă în cinci ani voi putea să mai cumpăr astfel de becuri pentru lampa mea franţuzească", a spus Steinbrueck, citat de Der Spiegel.

Helmut Schmidt s-a născut în decembrie 1918 şi a fost cancelar al Republicii Federale Germania în perioada 1974-1982.

 

UE a interzis becurile cu incandescenţă şi vrea să elimine treptat de pe piaţa europeană toate becurile ineficiente din punct de vedere al consumului de energie.

De asemenea, un proiect de directivă europeană, aprobat de miniştrii sănătăţii din statele UE în luna iunie şi care urmează să intre în discuţia Parlamentului European, prevede interzicerea ţigaretelor mentolate, parte a unei strategii de a împiedica extinderea dependenţei de fumat în rândul tinerilor, relatează Mediafax.http://www.evz.ro/detalii/stiri/fostul-cancelar-al-germaniei-si-a-facut-stoc-de-tigari-mentolate-pana-la-100-de-ani-un-a-1046825.html#ixzz2YdPR8Y8k

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oare va trai Helmut sa le fumeze pe toate sau va cadea victima tigarilor??? ... pe cine lasa pachetele nefumate in testament???

Precis se vor vinde de actionari cu bani multi decat sa le dea de pomana in usa bisericii ... Saracu' cancelar, ce de exemplu gresit da tinerilor!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×