Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Locul unde s-ar găsi LEACUL pentru CANCER

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sunday, 07 July 2013

 

 

"Trebuie mers acolo!”

Locul NEAŞTEPTAT unde ar putea fi găsit LEACUL pentru CANCER

Autor: Roxana Roseti

 

 

Biologii au descoperit că cercetările efectuate în condiţii de microgravitaţie şi alte experimente efectuate în spaţiu duc la descoperirea mai multor noutăţi despre comportamentul nefiresc al celulelor.

Astfel, specialiştii spun că leacul pentru cancer ar putea fi găsit în spaţiu! Deoarece în laboratoarele de pe Terra, celulele se aplatizează, neavând capacitatea de a imita în totalitate arhitectura tridimensională produsă de proteinele şi carbohidraţii unui organ uman funcţional.

Se grupează uşor

Conform oamenilor de ştiinţă, în spaţiu, celulele se grupează uşor, aranjându-se în structuri tridimensionale care imită mai bine activitatea celulară. De asemenea, în spaţiu celulele sunt afectate mai puţin de tensiunea de forfecare, forţă ce duce la perturbarea celulelor aflate în afara corpului. Studiul Cellular Biotechnology Operations Support System (CBOSS-1-Ovarian), situat la bordul ISS, conţine un incubator care creşte grupări celulare tridimensionale. Aceste structuri au sporit capacitatea cercetătorilor de a înţelege procesul prin care sunt produse proteinele, un element cheie al comportamentului celulelor.

Variabila cheie

Multe dintre celulele studiate în spaţiu vor muri din cauza absenţei unor vase de sânge care să le ofere oxigenul şi substanţele nutritive necesare. Acest lucru ar putea părea un dezavantaj, însă biologii subliniază că, de fapt, acest lucru reproduce starea tumorilor cu ţesut decedat în centrul lor.
„În 3-D se schimbă atât de multe lucruri, încât este uluitor: de la funcţionarea celulei până la modul în care îşi prezintă proteinele, în care activează genele sau în care interacţionează cu alte celule. Variabila cheie este gravitaţia, şi nu poţi să elimini gravitaţia din studiile efectuate pe Terra. Trebuie să mergi acolo unde gravitaţia este redusă. Trebuie mers acolo, în spaţiu, laboratoarele din spaţiu pot reprezenta soluţia pentru multe boli al căror tratament nu a fost găsit până acum”, a declarat Jeanne Becker, biolog în cadrul Nano3D Biosciences în Houston.


http://www.evz.ro/detalii/stiri/trebuie-mers-acolo-locul-neasteptat-unde-ar-putea-fi-gasit-leacul-pentru-cancer-1046269.html#ixzz2YJBgYRx0

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum trebuie sa gasesti seriozitatea unei "noutati" de mare interes cand se descrie sursa stiuta ca un site comercial pe care il intereseaza in primul rand ca sa atraga naivii sa citeasca "noile descoperiri" despre cancer si in acelas timp sa-ti bage pe gat o reclama/publicitate la care ,de obicei nu ai fii aruncat nici o privire .

 

Cand eu citesc asa situri,de obicei aceleasi ,care se amintesc de aceleasi persoane si "comunicatul cica stintific" miroase a farsa,eu incerc sa caut pe net informatii despre " genile" care se amintesc ca au descoperit descoperiri de necrezut.

 

In acest caz,doamna Jeanne Becker, biolog în cadrul Nano3D Biosciences în Houston. In caz ca este numai un sambure de adevar in acel comunicat adus,desigur ca voi gasi mult scrise despre geniala om de stinta. Din pacate am gasit despre doamna Jeanne Becker numai ca este stilista-modelista si vinde imbracaminte femenina. Nici un ciot ca a descoperit din nou America.

 

Aceasta sursa este un site care exista numai pe urma gogosilor ce publica si persoane nu prea informate cad usor in plasa .

De exemplu, azi,in prima pagina este scris ca "gata,a fost descoperita substanta care va face grasimea abdominala sa dispara. Cand intri sa citesti aceasta buna noutate,descoperi ca vor sa-ti vanda o sticluta cu apa de ploaie.

 

Doamna Unknown nu vrea sa ma asculte si aduce aci la o arie de sanatate toate aiurelile acestui site care mai mult strica la sanatatea noastra decat aduce sanatate. In horoscopuri ei snt asi. http://lps2.medicalnewsreporter.com/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×