Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca nu stii care sunt conditiile de a fi acceptat, de ce tii sa te contrazici? In primul rand, trebuie sa-ti deschizi un cont in banca, unde sa ai minim 20000 de dolari. Sau 15000, nu mai tin minte. Si da, banca are incredere sa dea un imprumut unui om cu un venit de 1000 de euro.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce șanse au românii să scape de vizele pentru America. Prea multe solicitări sunt respinse

"Ambasadorul României în SUA spune că autoritățile trebuie să facă o campanie de informare pentru ca românii să știe exact cum să completeze formularele. Foarte multe solicitări sunt respinse din cauza unor greșeli ce pot fi evitate."

Intrebarea Secolului este: - Se poate da sfaturi la romani???   

Mai ales la cei care merg dupa viza, se cred superiori celorlalti ca nu oricine poata face acest pas. 

Ei stie totul de 1 milion de ori mai bine decat eu de exemplu, pentru ca are cu 5 univesitati mai multe ca mine si prezinta toate diplomele, ceea ce eu n-am. 

Engleza desigur cunosc la perfectie pentru ca au primit note 15 si jumatate, in comparatie cu mine care n-am accent englezesc deloc dar nici romanesc.   

Se descurca de minune in orice imprejurare, iar eu cer ajutor mereu sa nu gresesc si nu mi-e jena sa spun ca partea asta nu inteleg, defapt aici ne si intreaba oriunde daca am inteles pentru ce avem de semnat un document numit hartie de multi. 

Cum sa zica asa ceva un roman, sa creada americanii ca-s prosti romanii???  Mia-a spus una din acele specimene care n-a inteles deloc pentru ce a semnat ceva ca va plati cand abia castiga ceva!!!  

*********

La Americani si altii inafara romaniei actele sint scrise pe limba legii, care nu mereu este bine interpretat de multi, ca in Romania nu erau la vedere acte legale straine in comunism.  Romanii cred ca o semnatura nu e mare lucru.  Orice vrea, scrie pe acea hartie!!!   Ce-i intereseaza pe americani pan'la urma daca au ei parinti sau iubiti.    

Pe formularul de cetatenie este un grup de intrebari printre care: -  Daca esti o prostituata? te intreaba si oral sa raspunzi la intrebarea asta si multe se enerveaza ca nu-i treaba lor.   

Acele enervari si iesiri din minti care in romania = fite, este interpretat boala mentala in america.  Si multe inca ar mai fi de enumerat aici ca motive de refuz al vizei.   Aroganta multora ca se simt inferioare desi nimeni nu le spune nimic, doar imagineaza totul, ca lumea zambeste.  Zambetul este tradus de multi ca bataie de joc.

La interview nu vor sa raspunda la intrebari ca deja e scris acolo pe formular si sa citeasca ofiterul ... Ce? nu stie sa citeasca!  

Nu stiu de cate ori se pronunta "Noi sintem Romani" si asta e impotriva lor si multe altele plus neatentia la interview, parca sint obligati sa puna doar stampila aia in pasaport ca au platit pentru.  Din punct de vedere american e altfel vazut situatia. 

https://evz.ro/ce-sanse-au-romanii-sa-scape-de-vizele-pentru-america-prea-multe-solicitari-sunt-respinse.html

In atentia moderatorilor: Nu stiu ce s-a intamplat cu titlul topicului, dar ar trebui dat un al titlu decat cel de fata asemnator cu Fara Viza Turistica in America sau asa ceva.  Multumesc frumos!!!

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Site-ul de mai jos este raspunsul clar la intrebarea secolului: - Ce șanse au românii să scape de vizele pentru America?   

Si asta face parte din motivele de ce nu se vor romani mai multi la liber si poate ar veni doar bunici in vizita, dar altii strica targul.

https://evz.ro/tanarul-roman-care-a-iritat-america-e-milionar-la-24-de-ani-si-trece-de-la-fanfaronada-la-bogatie.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×