Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Cea mai SCUMPĂ ROCHIE din LUME

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cum vi se pare? Cea mai SCUMPĂ ROCHIE din LUME în acest moment

Autor: Roxana Roseti

 

 

Este încrustată cu diamante extrem de rare, roşii. Unii spun că este extraordinară, alţii că nu excelează decât la preţ, oricum părerile sunt împărţite.

 

Rochie_02_309960a950.jpg

 

Ultima creaţie a tinerei britanice Debbie Wingham este inspirată de veşmântul purtat de femeile din lumea arabă, numit abaya. Un obiect vestimentar lejer, pe care designul şi atenţia pentru detalii a creatoarei l-au transformat în cea mai scumpă “haină” de pe piaţă.

 

Rară şi scumpă

 

Rochia, ce pare să dezvăluie întreaga cultură a Orientului Mijlociu, după cum notează Daily Mail, este decorată cu cea mai rară şi mai scumpă piatră din lume, un diamant roşu evaluat la aproximativ 6 milioane de euro. Remarcabil este faptul că unul dintr-o sută de milioane de diamante are culoarea roşie şi se găseşte o dată la circa 50 de ani.

De fapt, 2.000 de pietre preţioase au fost folosite la împodobirea materialului. Din cele 2.000 de diamante, 50 sunt albe, 50 sunt negre, 1.899 sunt obişnuite, iar unul este roşu.

 

Val de uimire

 

Ţinuta stilizată semnată de designerul Debbie Wingham a declanşat un val de uimire în rândul adepţilor haute couture, care au găsit preţul piesei vestimentare un pic piperat. În 2012, Wingham a dezvăluit pe podiumul de la Kiev o rochie decorată cu 50 de diamante negre care cântărea 13 kilograme şi a fost evaluată la preţul de 4,135 milioane de euro.

 

Creaţia manuală a designerului britanic îşi are locul bine stabilit de “expunere” în Dubai (simbol al luxului şi extravaganţei), drept cea mai scumpă rochie din lume.
De-a lungul timpului, rochiile semnate de Wingham au fost purtate de celebrităţi precum Kate Winslet, Hilary Swank, Amy Smart, Katherine Jenkins şi Rebecca Ferguson.

 

 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-vi-se-pare-cea-mai-scumpa-rochie-din-lume-in-acest-moment-1045241.html#ixzz2XkDSWeOn

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu-l conisder obiect de arta, nu haina sau rochie. Deja cand se vorbeste de valoare de milioane de euro nu se presupune ca se va fabrica in serie pentru uz in masa. Nici nu se vede toata lungimea caftanului ...

 

Poate deja l-a si cumparat careva sultan sau rege din golful petrolului pentru cea mai noua sotie din viitorul apropiat.

 

In emisfera nordica ar corespunde cu ceva imbracamant de interior in sezonul de toamna tarzie - iarna intr-un palat de "gheata" sau in Siberia, in emisfera sudica nu-si are rostul o bucata de oricum s-ar numi asa de groasa si cu maneca lunga, doar la un grill party de Anul Nou pe terasa.

 

Practic oriunde ar fi, este ceva inutil doar de investit niste bani in diamante rare reflecta respect pentru bani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×