Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

RO in Schengen in Aprilie 2014

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

România, lider nedorit în UE.  Ce indică datele Eurostat privind rata inflației

Marcel Ciolacu a spus când intrăm complet în Schengen

'Anterior, prim-ministrul Marcel Ciolacu a spus că va face tot ce îi stă în putință pentru ca România să intre în Schengen la finalul acestui an.    Din 2025, românii care vor să meargă în SUA nu vor mai avea nevoie de viză.  El a adăugat că România va adera la OCDE din 2026. Aderarea țării la OCDE este cel mai important proiect.În OCDE, România va fi alături de toate țările dezvoltate din lume.”România peste o lună de zile va intra aerian şi maritim (în Spaţiul Schengen – n.r.). Normal că va trebui o atenţie şi mai mare, vor fi provocări mai mari, fiind la început.   

Eu vă garantez că până la sfârşitul anului acesta, România va intra în Schengen terestru. Anul viitor, România nu va mai avea vize cu America, iar în 2026, România va intra în OECD, cel mai important proiect de ţară este aderarea la OECD”, a declarat Marcel Ciolacu.'

*O sa urmarim cu mare atentie aceste noi schimbari binevenite si abia asteptate!!!*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

„Cancelarul Austriei este omul Moscovei”

Karl Nehammer invocă faptul că Guvernul de la București nu este capabil să gestioneze corespunzător fluxul de migranți care vin spre continentul european.  În marja acestui subiect, Dumitru Dragomir fost deputat în legislatura 2000-2004 din partea Partidului România Mare, a declarat că Nehammer este sprijinit de Moscova.   „Karl Nehammer are în spate toată Rusia şi nu poate să joace altfel! Nici măcar nu eşti elegant să-i minţi.  Ca om politic este zero şi Karl Nehammer ăsta!”   

„V-au stins lumina la congresul PPE de la București!!!  Marea voastră familie v-a stins lumina! Bă, și-au bătut joc de voi!  Nehammer v-a dat plăcuța suedeză la voi acasă! Fiți bărbați!”, le-a transmis deputatul PSD Radu Cristescu, reprezentanților PNL.

https://evz.ro/un-fost-parlamentar-explica-de-ce-nu-intram-in-schengen-cine-il-sprijina-pe-karl-nehammer-si-saboteaza-romania.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

România a intrat în Schengen cu 17 aeroporturi și 4 porturi. 

Care sint acele 17 aeroporturi si unde se ascund???   Imaginez ca avioanele care merg spre West au nevoie de mai mare spatiu de decolat ...

schengen

Pe care poarta intra si ies Americanii???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Controale aleatorii pe aeroporturi

În plus, polițiștii vor primi dispozitive mobile conectate la „toate bazele relevante de date” naționale și ale Spațiului Schengen.„Trebuie să ştim că în zona de terminal Schengen, în toate terminalele vor fi patrule mixte de poliţişti, jandarmi, care vor veghea la siguranţa noastră. Vor face controale în baza unei analize de risc, dacă sunt persoane suspecte, persoane care ştim că sunt date în urmărire, sub control judiciar şi aşa mai departe."

*Exista si o lista stricta ce se poate impacheta din ROmania pentru a merge spre West in Schengen???  Nu de alta, dar in urma cu  ani, din Siberia o femeie cu nume de Olga a bagat in geamantanul din cala un "cap de porc" congelat sa-l duc in America la fii-sa pentru piftie de Craciun.   A fost in Decembrie 6, 2011 si am avut de schimbat avion in Denver,  Colorado.  Acolo m-au asteptat in mod special sa-mi cotrobaie intre bagajele mele in cautarea capului de porc, care intre timp s-a decongelat si a lasat urme in aeroportul din Frankfurt,  Germania de unde am luat avionul spre State, ca am foat acolo pentru Thanksgiving.

Nici nu m-au lasat sa deschid gura, aveau planuri mari cu mine, Olga era cuvantul cheie si era deajuns atata informatie!!! 

Dupa ce au depus un efort si n-au gasit NIMIC asemanator, si nu era cu mine in avion geamantanul, voiau sa afle ce am facut cu capul insangerat, unde a disparut???   Dar pana se le spun ca noi nu mancam porc deja lumea tipa de groaza ca dintr-un geamantan curge sange ... era Olga, rusoaica iar pe noi ne-au inghesuit in primul avion care pornea de acolo, mergea la Las Vegas, dar ne-a lasat in Phoenix ca era la jumatatea drumului.  Ca sa nu vorbim cu nimeni, jurnalisti curiosi, ca lumea era revoltat si cei care m-ai vazut cum imi controlau bagajele.  N-am intrat in aeroport precum traditional este obiceiul, era deja un taxi special care ne-a dus acasa imediat.*      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai multe state din Schengen introduc controlul la vamă! Din ce cauza s-a ajuns la asemenea măsuri.

*Guess???  Mereu vor fi motive si scuze bine justificate.   Immigratia nu se va opri de la atat, astea sint doar "gogosi" de adormit copiii. 

Parca la granita Mexico cu USA nu este destul control terestru si tot intra cu milionul cine a decis ca merge pan-la capatul explorarii???

dailybusiness.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×