Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

RO in Schengen in Aprilie 2014

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

" Nu știu ce vor ei, cred că vor ceva de la noi. Sarea, Hidroelectrica, CEC-ul, sunt multe lucruri, Poșta e foarte bună… În legătură cu Schengen-ul care este cel mai mare obiectiv al actualei coaliții și al lui Iohannis, dacă nu intrăm, va fi Stalingradul pentru acest regim, dar va fi și un dezastru pentru Uniunea Europeană, de asta eu sunt sigur că intrăm.”, a spus jurnalistul la podcastul Cristache & Cristoiu."

*Ei vor munca ieftina dar marfa buna din Romania, nu doresc ca Romania sa fie la egal cu Austria sau alte tari din Europa, doar sa ofere munca manuala ieftina.   Daca pan-acum n-a fost observat asta, se va simti acum, eu stiam de acum 65 de ani ca acele tari vestice cum il privesc Romania, nu la fel ca pe restul tarilor din Est-ul Europei, insa Ceausescu batea toba cat de mult ne iubesc popoarele LUMII, cand venea cu mesaje din calatorii si tinea cuvantari. Cu asta a stricat pe romani, ca ungurii nu-l credeau nici o clipa.  Pe mine nu putea sa ma lamureasca cu asa ceva.*

https://evz.ro/exclusiv-ultima-conditie-a-romaniei-de-a-intra-in-schengen-cristoiu-de-asta-sunt-sigur-ca-intram-video.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Consiliul Naţional Secuiesc cere ca România să nu adere la spațiul Schengen, deoarece nu respectă drepturile minoritoților, inclusiv cele referitoare la autonomie.   Liderii acestui consiliu au redactat o scrisoare deschisă pe care au trimis-o presei din Ungaria.

Semnatarii scrisorii susțin că România nu respectă drepturile minorităților. „România nu respectă şi nu garantează nici astăzi drepturile minorităţilor care trăiesc pe teritoriul său. Guvernele României resping criteriile de la Copenhaga şi în acest caz, susţinând că ele au fost valabile doar în perioada aderării la UE."

https://evz.ro/aderarea-romaniei-la-schengen-sabotata-din-interior-statul-roman-acuzat-ca-nu-respecta-anumite-dispozitii-europene.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mamaliga lesinata de Iohannis, care n-are tupeul sa-i stranga de c***e pe austrieci cu afacerile lor in Romania.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deputatul Radu Cristescu, insulte în cascadă la adresa liderilor Consiliului Național Secuiesc: „Nu e ușor și nici plăcut să vă suportăm”

*Cine se crede tiganul asta jegos cu cap de PORC.   Atata scarba isi face singur imputitul pana va da de moarte!!!   Pe cine-l suporta???  nenorocitul infect.  Acum e clar ca direct in Schengen se duce cu capu' inainte Madarfaquerul.    ROMANII il mai tin in functie???*    

 

https://evz.ro/deputatul-radu-cristescu-insulte-in-cascada-la-adresa-liderilor-consiliului-national-secuiesc-nu-e-usor-si-nici-placut-sa-va-suportam.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ținutul Secuiesc intră în „hora” celor care doresc blocarea aderării României. Schengen fără granițe, dar cu autonomie în interiorul frontierelor?

"Reamintim că, în acest moment, există trei state membre care iau în calcul să blocheze aderarea României, Bulgariei și Cehiei. În Suedia, care va prelua președinția Consiliului UE, există un puternic curent al opoziției care dorește ca această aderare să nu aibă loc. Iar Guvernul este unul minoritar, care are nevoie de sprijin parlamentar. „Motivele” suedeze pentru care România nu ar trebui să fie primită în Schengen sunt legate de faptul că „există o nevoie de a controla intrările și ieșirile și de a ne asigura că avem toate instrumentele necesare pentru a lupta împotriva infracționalității”.

Un alt stat, care este deja un oponent consacrat al acestei aderări, este Olanda. În cazul Țărilor de Jos, motivul oficial pentru care România nu trebuie primită în spațiul Schengen îl reprezintă „corupția și crima organizată”.

A treia opoziție vine dinspre Austria, prin vocea ministrului de Interne, Gerhard Karner, care a declarat, săptămâna trecută, că țara sa „se confruntă la momentul de față cu un număr sporit de refugiați care au tranzitat alte state ale Uniunii Europene prin ruta Balcanilor pentru a intra pe teritoriul austriac.”

https://jurnalul.ro/special-jurnalul/aderare-schengen-tinut-secuiesc-minoritati-coruptie-refugiati-916509.html?utm_source=spynews.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=SPYNEWS ARTICOL

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ultima șansă pentru România. Aderarea la Schengen va fi stabilită în Consiliul JAI

"În ciuda raportului favorabil și al recomandării Comisiei Europene, Olanda rămâne principalul obstacol. Parlamentul olandez a recomandat guvernului să nu aprobe integrarea României și Bulgariei în Spațiul Schengen. De asemenea, în ultima perioadă au existat declarații contradictorii ale unor oficiali din Austria.

Aderarea României la Spațiul Schengen va fi stabilită în Consiliul JAI din 8-9 decembrie. Uniunea Europeană a publicat programul oficial al reuniunii miniștrilor Justiției și Afacerilor Externe, iar aderarea României, Bulgariei şi Croaţiei la Spaţiul Schengen figurează pe primul loc al ordinii de zi."

https://evz.ro/ultima-sansa-pentru-romania-aderarea-la-schengen-va-fi-stabilita-in-consiliul-jai.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Austria ne spuberă visul Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer a declarat, marți, că țara sa se opune categoric integrării României în spațiul Schengen.

Totuși, președintele Iohannis nu a părut intimidat și a declarat, la summitul de la Tirana unde cancelarul Nehammer ne-a anunțat vestea proastă, că România continuă negocierile. Avem șanse să fim primiți în spațiul Schengen, odată cu obstacolul anunțat de la Viena?"

 

https://evz.ro/exclusiv-austria-ne-da-lovitura-de-gratie-in-afacerea-schengen-dan-andronic-e-un-cinism-ne-au-luat-cam-tot-ce-era-perla-video.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Austria nu doreste valurile colosale de ucraineni care vor urma in 2023, desi UE a primit ordin de la SUA sa lase liber tocmai din aceasta cauza. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Estonia a anuntat zilele astea ca nu mai primeste imigranti ucrainieni. Ma tem tot mai multe tari vor face la fel.

Deci da, s-ar putea sa ne trezim cu vreo 2-3 milioane de uratori si colindatori de prin stepele eurasiei.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 minute, titi_greucean a spus:

Deci da, s-ar putea sa ne trezim cu vreo 2-3 milioane de uratori si colindatori de prin stepele eurasiei.

Ei sarbatoresc Craciun pe 6 Januarie ... in Maramures sint zeci de localitati unde exclusiv ucrainiana se vorbeste.   Liceul Teoretic din Sighetu-Marmatiei este in 3 limbi: romana, maghiara si ucrainiana!!!

Cand pe 6 Januarie popa ne-a sfintit casele ucrainienii asteptau momentul sa le dam bradul ca era seara de Craciun pentru ei, noi si asa-l aruncam sau ardeam in soba de teracota, am primit si o mare traisata de mere, nuci sau altceva, ce ne ofereau.   Nu stiu daca merg si ei cu urari, ca in Sighet nu umblau pe strazi aiurea.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×