Sari la conținut
Forum Roportal
alizee2013

Eu am alta problema... soacra.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

bun daca nu ma iubeste atunci de ce de cate ori am vrut sa ma rup de el nu m a lasat? ca pana la urma si cu mine si fara mine el tot la fel de " des" isi vede copilul. si daca nu a fost iubire pentru ce a stat atatia ani langa mine? ca material nu am avut ce sa ii ofer...eu cred ca ii lipseste increderea si curajul in sine, responsabilitatea cu care trebuia crescut si pe care nu o are... iubirea nu dispare peste noapte.. de iubit ma mai iubeste, asta o vad in ochii lui si o simt. poate nu ma mai iubeste la fel de mult. si fiind si ff comod, cum am mai spus se complace in situatia asta. cine nu ar vrea sa aibe copiii sot si cand are chef sa copilareasca sa plece linistita de acasa ca familia e acolo pentru ea si oricum o asteapta inapoi cu bratele deschise. problema e daca sa ii dau o lectie si cum. nici asa nu vreau sa imi gasesc pe altu cum ma sfatuieste amicul psiholog. am vreo sansa sa ii arar ce pierde ? sa realizeze? uneori parca e in transa. uneori nu stiu ce i cu el si cred ca nici el nu stiu

Buna

Eu am alta problema.........soacra.

 

sunt casatorita de 4 ani iar de 3 ani stau despartita de sot si la un pas de divort din cauza soacrei care nu ma primeste in casa. E o poveste lunga totul a inceput de cand am aflat ca sotul meu ii dadea ce ii ramanea din salar mamei lui ca sa dirijeze ea, ea ar fi vrut sa-i dau si eu salarul ei sa-l administreze ea doar ca stateam in casa ei. Cand am aflat asta eram insarcinata in 6 saptamani soacra s-a enervate m-a dat afara din casa tipa la mine si ma jignea si nu voia sa-mi dea din lucruri. Am dat-o la o parte ca voiam sa-mi iau din lucrurile mele si ea de atunci spune ca am impins-o si nu ma poate ierta desi I-a mi-a tras cu pumnii in spate si cu coatele in burta si nu recunoaste.Am stat 3 luni cu chirie dupa care voiam sa plec la mama mea in Iasi ca nu imi mai permiteam sa platesc iar la insistentele aotului meu soacra m-a primit iar in casa unde mi-a facut viata un cosmar in lipsa sotului meu si eu eram insarcinata. la o luna dupa ce am nascut iar a cautat cu orice mijloc sa ma alunge din casa ca sotul meu sa o intretina pe ea. Am stat despartiti 3 luni dupa care ne-am impacat si a venit si al-2lea copil pe neasteptate deoarece cu primul copil am facut tratatment la insistentele sotului care isi dorea copil. Sotul meu spunea ca tatal lui nu vrea sa ma mai primeasca in casa in urma celor intamplate . A decedat in iunie tatal lui dar el tot nu ma aducea in casa iar dupa un timp am aflat ca de fapt soacra era cea care nu voia sa fiu cu sotul meu nu m-a vrut niciodata motivul nu il stiu eu banuiesc ca poate eram mult mai tanara ca fiul ei ca professional sunt ok si fizic si gospodina. Ea susutine ca nu ma poate ierta ca am impins-o iar din ce a facut ea nu recunoaste. Sotul meu e extreme de mamos ma-sa e idolul lui a zis ca pt ea face crima am luat si bataie de la el . ea face totul intentionat sotul a spus sa stau in masina in spate sa stea maica-sa langa el ,ce castiga sau ce aducea de la service ii punea in mana ei, cu ea se sfatuia iar eu daca deschideam gura sa spun ceva de ea exploda. Pleaca din dormitorul nostrum sa vorbeasca cu maica-sa , pleaca de la apartamentul inchiriat si doarme cu maica-sa in camera motivand ca nu o lasa singura. o suna din 30 in 30 min iar copiii nici nu il intereseaza nu si-a vazut fetita de cand avea 2 luni si acum are un an jumatate la el universal e maica-sa . Si acum a bagat divort si cauta femei pe matrimoniale

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si acum a bagat divort si cauta femei pe matrimoniale

 

E cel mai bun lucru pe care putea să-l facă pentru tine. Nu e în niciun caz un om cu care să merite să stai împreună. Numai nu-l lăsa să vadă că și tu ești de-acord, lasă-i impresia că tu n-ai vrea să divorțezi.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

a stat 4 ani in situatia asta, eu cred ca ar mai sta daca ar avea ocazia. si batuta, si de soacra, si de el, si fara suport, alungata si tot il primeste langa ea cand are ocazia.

 

sa ne fereasca sfantul pe toti de oameni ca asta. eu ii recomand sa plece cat mai repede, sa se rupa de el pana nu incepe sa-i bata si pe copii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna

Eu am alta problema.........soacra.

 

pleaca de la apartamentul inchiriat si doarme cu maica-sa in camera motivand ca nu o lasa singura. o suna din 30 in 30 min iar copiii nici nu il intereseaza nu si-a vazut fetita de cand avea 2 luni si acum are un an jumatate la el universal e maica-sa . Si acum a bagat divort si cauta femei pe matrimoniale.

Scuza-ma ca te intreb: esti sigura ca "ea" este mama-sa? Chiar nu glumesc.

Poate ca ai vina de a fi distrus o "relatie" mai speciala dintre mama si fiu.

Editat de Eranius
  • Like 1
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma-sa e problema, ci el. Indiferent de cat de mamos ar fi un barbat, e de-a dreptul pervers sa fie atat de apropiat de mama, in detrimentul sotiei si al propriilor copii.

Lasa-l, ca oricum nu-i o pierdere nici pt tine, nici pt copii. De-abia ca traiti mai linistiti, fara asemenea specimen.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg relatia asta patologica dintre barbati in toata firea si mamele lor. Stiu pe unul care atunci cand vorbeste cu ma-sa ii zice "mamica". :doh:

Dresaj maxim, nu altceva. Sa ma fereasca Dumnezeu sa ajung atat de psihopata cu ai mei copii (prezentul si viitorii), ca ma duc si ma impusc. :suicide:

Fato, n-ai ce regrete sa ai dupa asa ceva.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E o poveste lunga am relatat pe scurt nici nu stiu de unde sa incep......omul asta la inceput nu era asa am observat ca ma santajeaza emotional de cand au aparut copiii ......l-a invatat maica-sa ca nu ma ia nimeni cu 2 copii si pt copii o sa suport toate. Lumea in jur crede ca are rel cu ma-sa de nu mai poate de ea....daca in trecut si-a batut tatal pt ma-sa...........m-am aruncat eu in necunoscut s-a grabit sa se casatoreasca

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

tu ai fost maritata cu Gigi Duru? ii place sa imparta pumni, ba tie, ba lu' tac-su.

 

 

Eu pana la urma nu inteleg care e problema/intrebarea ta. Ne povestesti doar sau ce? Ce necazuri cu soacra mai ai? Esti divortata, nu mai stai cu ea, nu mai ai nimic de imparit cu femeia, ii poti nega dreptul de a vedea nepotii si tot asa.

 

 

putin off cu scuzele de rigoare (unde-i 6-6? imi aminteste de topicele lui)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×