Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Ldoctor

Voi cum aţi fi reactionat?

Recommended Posts

Cum reacţionaţi când sunteti provocati?

Să vă spun o poveste..

Eram ieri, în parc, cu prietena. La care la un moment dat se îndreaptă spre noi o gaşcă de puşti până-n clasa a 8-a, o gasca mai numeroasă asa. Ei ne-au observat de la distantă şi i-au rostit numele ei, gen "Uite-o pe..(i-au spus numele)", după care s-au apropiat de noi plănuind ceva..

Noi ne-am văzut de treaba noastră stăteam pe banca si povesteam .. la care ei se apropiau din ce in ce mai tare. Au trecut de noi, în timp ce unul dintre ei (ăla care a avut si ideea să vină înspre noi, se uita foarte insistent la mine), în timp ce restul parcă planuiau ceva. S-au pus pe o bordura la aproximativ 5 m de noi, în timp ce planuiau ceva si se uitau foarte insistent, am auzit doar "Mă duc şi ii zic nu ştiu ce, dar dacă mă bate?", deci, clar, plănuiau ceva.

Am ales să plecam de acolo, ştiind că suntem in inferioritate numerica. Chiar dacă sunt mai mare decat ei (clasa a 10-a) ei erau multi şi unde-s mulţi puterea creşte. Dupa ce ne-am ridicat am auzit strigând în spatele meu de cel puţin 2 ori de la 2 persoane diferite din gasca respectivă "Ce-i cu faţa aia bă?", "Ce faţă ai..". Mi-am vazut de treaba mea, după care au aruncat dupa noi cu o piatra dar nu ne-au nimerit.

Acum, mă simt prost în fata prietenei mele pentru că (zic eu) a fost un gest laş să aleg să plecam de acolo. Voi cum aţi fi reactionat? De ce au recurs la astfel de metode? Mai ales că nu le-am facut absolut nimic..

Cum să procedez pe viitor dacă se mai intampla ceva asemanator?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum, mă simt prost în fata prietenei mele pentru că (zic eu) a fost un gest laş să aleg să plecam de acolo.

 

În situații din astea e ca la blackjack: uneori nu poți câștiga, indiferent ce-ai face. Dacă îi cunoști, poți să rezolvi problema pe rând, cu fiecare. Pentru că altfel incidentul se va repeta cu prima ocazie. Dar dacă nu-i cunoști și nu există riscul ca lucrurile să se repete, împacă-te cu ideea că a pleca de-acolo a fost cea mai bună soluție. Nu poți să bați toată puștimea tot timpul. Se presupune că ai ieșit cu prietena ca să fii împreună cu ea, nu ca să educi puști insolenți.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai procedat ok ca poate ti-o lua-i in barba. E clar ca nu le-a placut de fata ta. Inscrie-te la kung fu si data viitoare fi tu ala care planuieste ceva inapoi..."Ce mah? Ai zis ceva ? Ce fata am ? Ia vino tu incoace sa vezi si ce pumni am, mai indeaproape..." :lol:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Telefoanele celulare la ce servesc??? nu se poate suna politia??? eu le-as fi luat si predat mutrele la politia locala.


In ce localitate s-a intimplat ca si asta conteaza, insa ala care a adat cu piatra are de suferit consecintele, nu l-as lasa liber!!!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atat timp cat niciunul dintre ei nu a avut curajul sa te atinga, poti sa consideri ca esti la egalitate de puncte.

Daca o luai in mecla si te culegea prietena ta de jos, crezi ca ai fi crescut in ochii ei?

N-aveai ce face daca te pocnea. Atunci vrei, nu vrei, reactionezi automat cu un upercut in plex, un upercut in figura.

Iar cand esti cu o fata, inceteaza sa mai gandesti egoist, si gandeste-te si la siguranta ei.

Incaierandu-te cu ei, nu o mai poti proteja atat de bine.

Evita galceava pe cat posibil, iar daca n-ai de ales, atunci nu-ti ramane decat sa te aperi.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In viata mea n-am fost in asemenea situatie si ma intreb daca asta e ceva ce se intimpla mai nou in orasele din Romania sau daca acel parc a fost un fel de padure, un loc mai izolat de restul localitatii si accesat de foarte putini oameni. Niciodata nu mi-au placut sa merg in locuri din astea pustii, unde orice se poate intimpla, unde acesti golani se simt stapani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Consider ca ai facut alegerea cea mai buna. Daca ea e o tipa desteapta a inteles asta din prima secunda.

 

Mi s-a intamplat nu cu f multa vreme in urma ceva asemanator, iar eu si tipul meu am putea sa-ti fim parinti, deci varsta nu are legatura. Noi am facut exact cum ai facut tu. Eram cu el in drum spre un club si o gasca de 6-7 pusti, max 20 de ani, ametiti de alcool si/sau narco, s-au trezit sa discute la adresa mea. Eu din instinct m-am intors sa vad 'cu cine ma iau de gat', insa tipul meu nici macar nu a intors capul dupa ei. Mi-a zis doar 'nu merita deranjul, nu ne punem la mintea lor si nu ne stricam seara'. Cu nimic nu mi s-a parut mai putin 'barbat' decat daca s-ar fi dus sa se ia la pumni cu aia si eu sa dau cu poseta in cap cui nimeresc in timp ce tip.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In viata mea n-am fost in asemenea situatie si ma intreb daca asta e ceva ce se intimpla mai nou in orasele din Romania

Este comportament preluat fie din filmele americane etc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Invata ca noua generatie de romani sunt mai tarfe sclave si lase decat precedenta. Asa ca data viitoare ii intrebi "ce plm aveti, mah ?". Nu fii si tu sclav ca ei.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×