Sari la conținut
Forum Roportal
Ldoctor

Voi cum aţi fi reactionat?

Postări Recomandate

Nu chiar. Io ma aflu in situatii din astea zilnic si cel mai des ma duc direct la handralai si-i intreb ce vor. S-a intamplat de multe ori sa termine de mancat cacat si sa inceapa sa se balbaie. Sau chiar s-o ia la fuga cat is la mijlocu drumului (asta s-a intamplat o data, fiindca am moaca foarte brutal sau jen creca). Bine, de vreo 2 ori s-a iscat bataie, da nimic serios.

Daca ii iei calm si-i intrebi ce vor le tai felia. Spun din experienta ca aia care vorbesc mult nu sar niciodata la bataie.

Ideea e ca muierile sunt tinte mai sigure.

 

Imi aduc aminte cand eram in primul an de facultate singura intr-un oras mare, ma plimbam si am dat si eu de o haita de handralai. SI ca sa nu par ca ii ocolesc sau ceva, desi numai de ei nu-mi ardea, m-am dus drept la ei sa-i intreb cam pe unde se ajunge intr-un loc destul de cunoscut pe acolo. AU fost foarte mandri sa-mi explice :D SI asa mi-am vazut eu de treaba mea si ei de a lor. Dar n-am avut de-a face cu ceva serios, mai ales ca acum nici nu ma aventurez in locuri necunoscute, desi noaptea am fost nevoita sa merg destul de mult dar nu prin locuri complet straine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

În situații din astea e ca la blackjack: uneori nu poți câștiga, indiferent ce-ai face. Dacă îi cunoști, poți să rezolvi problema pe rând, cu fiecare. Pentru că altfel incidentul se va repeta cu prima ocazie. Dar dacă nu-i cunoști și nu există riscul ca lucrurile să se repete, împacă-te cu ideea că a pleca de-acolo a fost cea mai bună soluție. Nu poți să bați toată puștimea tot timpul. Se presupune că ai ieșit cu prietena ca să fii împreună cu ea, nu ca să educi puști insolenți.

Da, din fericire pentru mine îi cam ştiu cu subsemnatu' .. si da, o să-i iau la interogatoriu' în particular, pun pariu că şmecheria cade odată cu gaşca.

Nu este aceeasi situatie, in cazul tau era vorba de drogati care dupa cateva minute nici nu-si mai aduc aminte ce s-a intamplat.

In cazul lui gasca cunostea fata si o voiau pentru ei.

Deci trebuie sa explici ce simte o fata cand niste handralai se bat pentru ea? spiteful.gif Deja suna altfel!

Da, e posibil. Pentru că din câte mi-a spus ea unul dintre ei i-ar fi făcut curte în trecut. Oricum.. drumurile noastre toate.. se mai intalnesc.. odată, ca Dan Spătaru, şi o să discut eu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vă multumesc tuturor pentru raspunsuri, şi cel care a zis „doctoru'” şi alte nestemate de gen, e fostul nume a lui L Doctor, actualmente DOC (interpret de rap), doar un username si atat.

Vă mulţumesc din nou..iar problema o să o rezolv! : - )

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×