Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

preziceri pt 2013
 
Cupa (21 ianuarie - 19 februarie)
Cei născuţi sub semnul cupei sunt oameni intuitivi, flexibili, întreprinzători, dar care nu îşi găsesc uşor liniştea sufletească. Deşi ajung să câştige destul de bine pe plan profesional, cei născuţi sub această zodie nu au noroc în dragoste în 2013 şi vor avea doar câteva aventuri pasagere la vară.
 
Capela (20 februarie - 20 martie)
Cei născuţi sub semnul capelei sunt romantici incurabili, dar şi naivi din fire. Oamenii de sub semnul capelei se simt adesea batjocoriţi şi fraieriţi, pentru că gândirea lor refuză să înţeleagă perfidia şi răutatea. Anul 2013 le oferă celor născuţi în capelă stabilitate sentimentală şi o relaţie care îi face fericiţi.
 
Pumnalul (21 martie - 20 aprilie)
Ca şi cei născuţi în zodia berbec, cei născuţi sub semnul pumnalului sunt aventuroşi şi încăpăţânaţi. Fire competitivă şi lider înnăscut, pumnalul este, însă şi destul de idealist şi adesea suferă atunci când nu reuşeşte să-şi pună planurile în aplicare. În 2013, cei născuţi sub semnul pumnalului vor avea prietenii aproape la nevoie şi astfel vor trece peste greutăţi.
 
Coroana (1 aprilie - 20 mai)
Cei născuţi sub semnul coroanei sunt obsedaţi de bani şi avere, de aceea pot fi buni economişti. Trebuie doar să evite să devină zgârciţi, din nevoia de a avea mereu bani în conturi şi multe proprietăţi. Egoişti şi adesea foarte încăpăţânaţi, oamenii coroană au orgoliul foarte sensibil. În 2013 nu vor avea prea mult noroc de bani dar se vor îndrăgosti în toamnă, ceea ce pare tot un succes.
 
Sfesnicul (21 mai - 20 iunie)
Cei născuţi sub semnul sfeşnicului sunt persoane inteligente, lideri şi persoane de încredere, pe care te poţi baza la nevoie. Pentru că mulţi admiră sfeşnicul, aceste persoane pot ajunge să fie invidiate, chiar dacă viaţa nu el este mereu uşoară. Vara lui 2013 îi aduce celui născut în sfeşnic lumina şi claritatea de a ajuta un prieten la nevoie. Răsplata va veni când nici nu te aştepţi.
 
Roata (21 iunie - 21 iulie)
Cei născuţi sub semnul roţii sunt nesiguri, timizi şi instabili psihic, dar şi pătimaşi şi curajoşi. Dacă eşti născut în roată vei călători mult în 2013 şi vei cunoaşte oameni care îţi vor modela viitorul. Tebuie doar să îţi faci timp să îi asculţi şi să le oferi din timpul tău, deoarece rişti să pierzi oportunităţi importante.
 
Steaua (22 iulie - 22 august)
Oamenii născuţi sub stea sunt foarte speciali şi apreciaţi. Optimişti convinşi şi firi foarte puternice, carismatici, cu personalitate puternică şi idei fixe, cei născuţi sub semnul stelei sunt şi foarte căpoşi. Anul 2013 le aduce celor născuţi sub semnul stelei mult noroc în tot ce fac şi persoane care le vor aprecia mult calităţile, atâta timp cât nu sunt îngâmfaţi de realizări.
 
Clopotul (23 august - 22 septembrie)
Cei născuţi sub semnul clopotului sunt asemănători cu capricornii din zodiacul nostru. Au o voinţă de fier şi sunt foarte organizaţi şi serioşi din fire. Nu fug de greutăţi şi îşi asumă greşelile, mai puţin când vine vorba de viaţa sentimentală, unde sunt destul de neiertători. Dacă 2013 nu este tocmai anul celor născuţi în clopot, asta nu înseamnă că nu pot ieşi din probleme cu fruntea sus şi ambiţie.
 
Moneda (23 septembrie -22 octombrie)
Cei născuţi sub semnul monedei sunt asemănători gemenilor din zodiacul nostru. Mincinoşi, manipulatori dar şi comunicatori de excepţie şi firi joviale. Moneda trage la bani în 2013 şi deşi vor cheltui mult pe aspectul fizic şi produse de înfrumuseţare, averea celor născuţi în această perioadă se va mări sistematic în urma unor afaceri care par riscante la început.
 
Cutitul (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cei născuţi sub semnul cuţitului sunt foarte repeziţi şi aiuriţi din fire. Agresivi şi iuţi la mânie, cei născuţi sub acest semn sunt foarte orgolioşi şi incăpăţânaţi. Anul 2013 le aduce cuţitelor multe oportunităţi, pe care le vor rata din cauza indeciziei şi firii aiurite. Dacă profesional, viitorul nu sună tocmia roz pentru cuţite, viaţa sentimentală va compensa.
 
Toporul (22 noiembrie - 21 decembrie)
Cei născuţi sub semnul toporului sunt cei care au mereu idei bune. Pragmatici şi cu o gândire logică, cei născuţi sub semnul toporului se pierd adesea în detalii şi uită scopul final. Creativi şi serioşi, topoarele vor mereu să fie lăsaţi să acţioneze după legile lor şi cel mai mult tânjesc după libertate. În 2013, viitorul va aduce multă dragoste şi un suflet pereche mai ordonat ar putea face minuni zăpăcitului topor.
 
Potcoava (22 decembrie - 20 ianuarie)
Cei născuţi în această perioadă sunt foarte norocoşi şi muncitori, dar atrag adesea ura celor din jur din cauza norocului. Atunci când iubirea nu vine sau este pierdută pentru o vreme, potcoava se adânceşte în muncă şi asta îi aduce şi mai multă productivitate. Dacă în 2013 te fereşti de a deveni un workaholic şi mai ieşi cu prietenii în oraş, s-ar putea să găseşti şi perechea potrivită, care va aprecia stilul sârguincios al potcoavei.
 
 
sursa unica.ro

Io cand am zis ca-s din topor.. rotflmao.gif

Editat de Davi_
tag
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Caracteristici generale ale zodiilor

 

Cupa

Oameni nascuti sub semnul cupei sunt de obicei foarte flexibil. Cupa reprezinta caracterul omului care este in stare sa tina in frau schimbarile prin care trece in viata. Daca semnul tau este Cupa, atunci esti o persoana cu o intuitie deosebita si foarte ingenioasa. Te bucurui de castiguri bune toata viata insa vei tanji mai mereu dupa o persoana care sa te iubeasca. Problema Cupelor este ca niciodata nu reusesc sa termine ceea ce au inceput.

 

Capela

Cei nascuti sub acest semn sunt considerati in cultura antica tiganeasca oamenii care au in ei esenta divina. Sunt persoane care ofera iubire si devotament neconditionat si care pot fi din cauza aceasta inselate cu usurinta. Aceste persoane percep lumea prin intermediul sentimentelor si de aceea uneori au mult de pierdut din cauza rautatii celor din jur. Cu toate acestea, isi mentin caluml in orice situatie si acest lucru nu face decat sa le ofere o viata linistita si fericita, in mare parte.

 

Pumnalul

Cei nascuti sub acest semn sunt adevarati cutezatori. Pumnalul era folosit de neamurile antice de nomazi pentru a-si croi drum prin codri si de aceea este un simbol al darzeniei si al cutezantei. Persoanele nascute sub acest semn iubesc competitivitatea si succesul. Sunt dispuse sa treaca peste orice greutate in viata, cu vointa. Nu se lasa niciodata si tine foarte mult la loialitate.

 

Coroana

Cei nascuti sub acest semn sunt insemnati. Coroana reprezinta bogatia, aurul, salbele si avutia. Oamenii nascuti sub acest semn au determinarea de a face cat mai multi bani si de a aduna cat mai multa avere si de cele mai multe ori reusesc. Isi doresc sa munceasca doar pentru ei insisi si pot fi foarte incapatanati si orgoliosi. Sunt persoane in care nu este bine sa avem incredere mereu pentru ca ocazia de a face profit le poate lua mintile.

 

Sfesnicul

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt asociati cu intelepciunea. Asemena sfesnicului, ei ofera luminain intuneric. Sunt persoane admirate a caror capacitate psihica este de multe ori invidiata. Datorita faptului ca sunt sclipitori, au rolul dat de natura sa calauzeasca spirite pierdute, desi acest lucru ii poate goli de energie uneori.

 

Roata

Cei nascuti sub acest semn sunt asociati cu instabilitatea. Sunt persoane care sunt mereu in miscare si instabile. Sunt persoane care au mari greutati sa isi intemeieze o familie si care nu se simt bine mai mult timp in acelas loc. Insa, au si calitatea de a fi deschizatori de drumuri si oameni foarte rezistenti. Nu se enerveaza des, insa daca isi ies din fire, ar trebui evitati.

 

Steaua

Cei nascuti sub acest semn reprezinta echilibrul dintre cer si pamant si tot ceea ce inseamna special. Acesti oameni sunt destinati sa straluceasca, sa iasa din multime si sa fie repede observati. Aceste persoane sunt foarte pozitive si optimiste si ii cuceresc pe cei din jur cu ajutorul carismei cu care au fost inzestrate. Vor face fata greutatilor vietii cu fruntea sus, fiind oameni foarte mandri si constienti de calitatile ep car ele au. Aceasta este una dintre cele mai norocoase zodii.

 

Clopotul

Cei nascuti sub acest semn sunt cei mai desciplinati oameni din lume. Clopotul este asociat cu punctualitatea si cu vointa. Desi vor intampina unele greutati in viata, isi vor impune sa treaca peste ele cat se poate de repede si de cele mai multe ori vor reusi. Acesti oameni isi asuma locuri de baza in societate si sunt predestinati sa ocupe functii inalte.

 

Moneda

Cei nascuti sub acest semn sunt marcati de dualitate. Au mereu doua fete care se completeaza una pe cealalta si sunt mai tot timpul in echilibru perfect. Persoanele nascute sub acest semn sunt destinate functiilor de justitie avand in vedere ca se impun foarte usor, Sunt totodata oameni foarte ordonati care au grija de imaginea lor pe cat posibil, acest lucru atragand admiratie din partea celor din jur.

 

Cutitul

Cei nascuti sub aceasta zodie sunt caracterizati de agerime si iutime. Au temperament iute si agresiv si isi fac dreptate singuri. Plini de mandrie, cei nascuti sub acest semn zodiacal nu vor accepta sa traiasca decat asa cum vor ei si isi vor impune persoana celor din jur, avand parte de respect toata viata.

 

Toporul

Oamenii care sunt nascuti sub acest semn sunt de obicei oamenii care gasesc solutii pentru orice problema. Toporul poate dobori cam orice obstacol, daca este manuit cum trebuie. Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt firi cat se poate de aventuroase, fara frica si care doresc sa isi doboare, efectiv, inamicii. Iubesc libertatea si nu sunt prea statornici in relatii, avand mereu tendinta de a cuceri.

 

Potcoava

Cei care sunt nascuti sub acest semn zodiacal sunt considerati cei mai norocosi oameni din lume. Totodata, sunt considerati capabili sa tina raul departe si sa depuna efort foarte mare si sa munceasca mult pentru a obtine putinul pe care si-l doresc. Cei nascuti sub acest semn isi doresc foarte mult sa fie iubiti si daca nu gasesc acest lucru, se afunda in cat mai multa munca.

Editat de S.M. Poupincourt
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

hahahha !

si in zodiacu asta am un an plin de realizari ... sentimentale :doh:

io vreau sa stiu cand vin banii aia multi spiteful.gif cu dragostea m-am lamurit

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Steaua (22 iulie - 22 august)
cu personalitate puternică şi idei fixe

 

Idei putine si fixe :))

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

io vreau sa stiu cand vin banii aia multi spiteful.gif cu dragostea m-am lamurit

 

me toooooo

 

eu cica-s potcoava

 

nu mai gasesc emoticoanele.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

me toooooo

 

eu cica-s potcoava

 

nu mai gasesc emoticoanele.

moil.gif asta ne spune cat de muncitoare esti :P

nu da in fatavava.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca la coroana ai pierdut un 2 de la data de start, altfel se incaleca cu zodia precedenta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×