Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Stiri: Circ pentru imbecili

Rate this topic

Recommended Posts

Unui turist strain care ar vrea sa vina in frumoasa noastra patrie i se ofera "o tara frumoasa care are toate formele de relief cu peisaje mirifice si oameni primitori". In rest, conditii de nivel mediu in diverse hoteluri si pensiuni, o...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi cazul sa uite de turism romanii inca un secol macar. Fara drumuri cum sa admiri acele forme de relief care sint deja cheliosi si fara un pom, in vai buruieni mai multi decat pietre pe drumul asfaltat in care deja se cultiva mizerie ... etc., casele cad pe tine, cainii te maninca de viu, tristetea oamenilor saraci si al copiiilor strazii doar pofta de vizitat romania nu-ti face. Care-s popor primitor??? Vorbesc foarte vulgar si sint chiar neprietenosi, increzuti si fara pic de educatie. Nu inspira deloc incredere, ti-e frica de ei la prima vedere!!! Asta in parti romanesti, in Ardeal e alta viata dar se simte presiunea de la sudici sa nu se comporte fumos cu turistii.

Sa le ia banii doar si sa nu ofere nimic daca se poate. Ultima gluma ca-ti cere Credit Cardul, merge in spate si se intoarce ca n-ai bani pe card sau ca e fals si opreste cardul sa predea bancii si din astea, plus rade de tine batjocuritor ca voiai sa-l pacalesti si va chema politia, etc., ... Ieri a revenit o prietena din Bucuresti si mi-a povestit peripetiile in capitala, orasul in care s-a nascut si a locuit jumatate din viata ei dar vrea sa uite ca exista asa un loc pe harta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×