Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Rase de caini care nu naparlesc

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Iata cateva rase de caini care nu naparlesc!

 

rase-care-nu-naparlesc-180x180.jpg

 

 

Te-ai saturat sa gasesti fire din blanita animalului oriunde prin casa? Sau te gandesti sa iti iei un caine, insa vrei cat mai putina mizerie? Sau pur si simplu esti alergic la parul de animale? Atunci rasele de caini pe care ti le vom prezenta in continuare ar trebui sa te intereseze, deoarece acesti caini nu naparlesc.

 

Cainii care nu naparlesc sunt considerati hipoalergenici. De fapt, fiecare caine naparleste, insa sunt caini la care pierderea parului este neglijabila. De cele mai multe ori cainii naparlesc de doua ori pe an, primavara si toamna si o fac pentru a-si schimba blana. Cei care nu naparlesc atat de mult necesita o ingrijire suplimentara in ceea ce priveste periajul (si ei isi schimba blana, insa trebuie pieptanati pentru a nu li se incurca blanita).

 

Bichon frise, maltez si havanez. Toate cele trei rase de caini sunt ideale pentru persoanele care nu doresc sa gaseasca covorul plin de par in mai putin de 3 zile. Sunt caini mici si dragalasi, foarte iubitori si jucausi. Insa tot vor avea nevoie de cel putin 3 sedinte de periaj pe saptamana.

 

Terrier american fara par. Este o rasa ideala pentru cei care sunt alergici la parul de caini. Asa cum ii spune si denumirea, acesti caini nu au blana pe corp (au doar sprancene si mustati). Sunt de mai multe dimensiuni, fiecare cu personalitatea sa.

 

Chinezesc cu mot. Aceasta rasa "vine" in doua varianta: Powderpuff si fara par. Chiar daca diferenta este uriasa, powderpuff nu naparleste mai deloc, insa are nevoie de ingrijire zilnica. Sunt catelusi simpatici, care isi iubesc stapanul.

 

Affenpischer. Unul din cainii de jucarie, cu o energie debordanta, affenpischerul este cainele preferat al celor care nu vor fire de par imprastiate in toata casa. Naparlesc atat de putin, incat iti va fi greu sa faci diferenta dintre parul lui si praful care se strange in mod normal in orice apartament.

 

Cairn terrier si yorkshire terrier. Cairn terrierul este o rasa de talie medie, care nu necesita atat de multa ingrijire si care iubeste copiii. Pe de cealalta parte, yorkshire terrierul este un caine in miniatura, cu o blanita destul de lunga, care necesita toaletare zilnica. Cu toate acestea, yorkshire este considerat o rasa hipoalergenica, deoarece naparleste foarte putin.

 

 

http://www.reginele....+dupa+divort%21

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×