Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Szobi Cseh, internat la Fundeni

Postări Recomandate

Cand citesc de acest spital, deja n-am ganduri pozitive din pacate, e prea taziu si pentru cascadorul secui, boala l-a doborit incet.

Ramanem cu gandul ca el era in rolul principal in filmele unde executa scene riscante, restul erau doar figuranti.

 

Sanatate Maestre!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
media_137139263128056800.jpg

 

Nu-si gaseste linistea pe patul de spital

Cel mai cunoscut cascador de la noi a fost diagnosticat, in urma cu un an, cu mielom multiplu, adica o forma de boala maligna a maduvei oaselor. O veste crunta atat pentru Szobi Cseh, cat si pentru familia si fanii sai.

De pe patul de spital, puterniciul “Buza de iepure”, asa cum e poreclit Szobi, i-a marturisit fiului sau cea mai arzatoare dorinta a sa:

“Taica-meu are la sediul asociatiei sale cativa caini. Ii crestea si ii ingrijea singur. De cand l-am internat ne-am ocupat noi de ei. Am mers eu, ba actorul Mihai Verbinschi sau alti prieteni de-ai tatei, dar e greu. Printre acesti caini se afla si cinci puiuti ( n.r. doua femele si trei masculi) de cinci-sase luni. Tata le cauta stapan. N-a reusit sa le gaseasca ca a intervenit problema asta de sanatate, iar acum imi zice ca daca nu rezolv, se ridica el din pat asa cum este si cauta pe strazi cu puii in mana. Cainii sunt deparazitati, vaccinati, urati ca dracu’, zic eu, dar tata si-ar da si viata pentru ei si, daca este nevoie ii si castram. Nu mai putem sa ii ingrijim in situatia data, iar tata se macina si se consuma mult stiindu-i asa”, a declarat Arpad Cseh, fiului lui Szobi Cseh, reporterilor de la WowBiz.ro.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×