Sari la conținut
Forum Roportal
Suz-ana

Magazin de scaune?

Postări Recomandate

Inainte sa fiu mamica aveam timp sa umblu prin magazine, dar acum 1. mereu sunt ocupata si 2. asta mica n-are stare cand merge cu mine la cumparaturi, nu ma lasa sa ma uit ca lumea. Vreau sa schimb scaunele din living, imi puteti recomanda un magazin online de scaune? Ideal unul care sa mi le aduca si acasa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-as cumpara scune on-line!!! Pentru acea ora sau mai putin vei lasa cu cineva copila si-ti vezi de treburi personal, e ceea ce-ti pot oferi cel mai calduros. On-line se poate cumpara un lucru precum un CD cu muzica sau altceva care nu prea ase schimba nici daca-l cumperi in persona, un sampon de par sau de carpete, decoratii pe pomul de Craciun, carti de toate felurile, luminari, carlige de uscat rufe si sfoara pentru acest scop, etc. Eu deja ce vad in vitrina sint socata cand ajung inauntru si-l ating ca e altceva decat credeam!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu mai intai am cautat online, am testat piata, ca sa zic asa. Am dat peste expert-scaune.ro la care mi-a placut ca avea si showroom in Ghencea, plus ca am avut de unde alege scaune in functie de design, culoare, pret si mi le-a livrat gratuit acasa, dar cred ca doar in Bucuresti livreaza gratuit. In functie de modelul mobilei, e bine sa iei si scaunele la fel. Sa nu alegi scaune pliante, ca risti sa ai mici accidente cu copilul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scaunele pliante nu sint pentru dining set, ci patio/terasa sau plaja, inafara casei nu in interior!!! Pe mine ma omoara chestiile ca totul trebuie asigurat sa nu pateasca ceva copilul in caz ca mamica nu-i atenta si .... Ai mei nu s-au atins de nimic din astea, n-au aruncat blocul in aer ca nu am avut gazele mascat cu grilaj de otel, aveam bricheta la indemana si de multe ori imi aduceau afara ca am fumat atunci si nici din curiozitate n-ar fi incercat sa faca altceva sau oglinga mai era un pericol in casa din podea pana-n tavan tinea ca si geamurile din living si multe altele. Cu copilul trebuie vorbit! Azi cred ca livreaza peste tot orice in Europa ca si in America, nu este o favoare mare ci parte din serviciile oferite clientilor, altfel magazinele n-au vanzari!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×